Ο άξονας Σκορπιού – Ταύρου αναδεικνύει οικονομικές, ψυχολογικές και αισθηματικές υποθέσεις

19 Νοεμβρίου 2021 07:45

Ο άξονας Σκορπιού – Ταύρου αναδεικνύει οικονομικές, ψυχολογικές και αισθηματικές υποθέσεις

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που πραγματοποιείται σήμερα στις 10:57 το πρωί επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες των ζωδίων.

Ο άξονας Σκορπιού Ταύρου αναδεικνύει οικονομικές, ψυχολογικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι στη συγκεκριμένη Έκλειψη η Σελήνη βρίσκεται πάνω στον αστέρα Algol. Προμηνύοντας απότομες αλλαγές και οριστικά φινάλε σε σχέσεις οικονομικής και προσωπικής φύσεως.

Ο άξονας Σκορπιού – Ταύρου αναδεικνύει οικονομικές, ψυχολογικές και αισθηματικές υποθέσεις καθώς αναφέρεται στις ηθικές μας αξίες. Στον τρόπο που διαχειριζόμαστε την ύλη, στο πώς αντιμετωπίζουμε βαθύτερα ζητήματα και ανασφάλειες. Γεγονός είναι ότι η έκλειψη αυτή δημιουργεί συνθήκες οριστικών ρήξεων που θα επηρεάσουν επιχειρηματικά σχέδια, οικονομικές συμφωνίες με τρίτους και κληρονομικές υποθέσεις με έντονο τρόπο. Παράλληλα η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας ανατρέπεται λόγω των απότομων αλλαγών. Και των συγκυριών που μπορεί να προκύψουν. Η καχυποψία και η ζήλια κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και αποφάσεις.

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε υπερβολικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις.

Καλό είναι να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές και μετρημένοι στα λόγια μας. Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί έντονο εκνευρισμό που επηρεάζει τις κινήσεις μας. Καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί σε μετακινήσεις και σε συζητήσεις που καλό είναι να αποφύγουμε μέσα στην ημέρα.

Δεν υπάρχει η ψυχραιμία και η ωριμότητα να αντιμετωπίσουμε τις οποίες καταστάσεις βιώνουμε. Κι αυτό μπορεί να πυροδοτήσει έντονες κόντρες με σημαντικά πρόσωπα για εμάς. Είναι προτιμότερο να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στο να αξιολογήσουμε αν οι σχέσεις που συντηρούμε στη ζωή μας, μας καλύπτουν ή όχι.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπορεί να αμβλύνει τον εκνευρισμό και να φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Άρη στον Σκορπιό ενισχύει την αυτοπεποίθηση καθώς αντιλαμβανόμαστε ποιες είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας. Παράλληλα με τον Ουρανό να συμμετέχει τόσο έντονα δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστούμε με προτάσεις ή γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα τόσο στο πεδίο της καριέρας όσο και στην προσωπική μας ζωή.

myastro