Ο μιντιάκιας: τα ναι και τα όχι στο Survivor, πότε θα ανακοινωθεί ο Λάτσιος από το Open και η επιστροφή της Μαλέα

19 Νοεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: τα ναι και τα όχι στο Survivor, πότε θα ανακοινωθεί ο Λάτσιος από το Open και η επιστροφή της Μαλέα

Κάποιοι διατηρούν το θέμα της πρότασης από το Survivor στην Ιωάννα Μπούκη. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει λήξει αφού η απάντησή της ήταν κατηγορηματικά αρνητική. Μαθαίνω επίσης ότι δεν υπάρχει η ίδια σιγουριά που υπήρχε και για την παραμονή του Χρήστου Χολίδη.

Ο μιντιάκιας: τα ναι και τα όχι στο Survivor, πότε θα ανακοινωθεί ο Λάτσιος από το Open και η επιστροφή της Μαλέα.

Ο τραγουδιστής φέρεται να ήταν έτοιμος να πει το ναι. Αλλά πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις. Και στο ριάλιτι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού στήριζαν πολλά πάνω του. Μην ξεχνάτε ότι έχει πιστό κοινό (ειδικά γυναικείο) και αυτό να ξέρετε ότι μετράει πάρα πολύ στις ψηφοφορίες.

Αντίθετα, λέγεται ότι είναι ένα βήμα από το να πει το τελικό ναι ο Βασίλης Νομικός. Ο παρουσιαστής να σημειώσουμε είχε πρόταση και από τη Φάρμα. Δεν τα βρήκε όμως με τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή και μίλησε με την Acun Medya. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πέσουν οι υπογραφές.

Στο Open δεν δείχνουν να ανησυχούν καθόλου με τη φημολογία σχετικά με τον Γιάννη Λάτσιο. Ο οποίος σημειωτέον δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από το κανάλι για τη θέση του προέδρου του ΔΣ. Το θέμα λένε στον σταθμό είναι καθαρά τυπικό και οι ανακοινώσεις δεν πρόκειται να αργήσουν.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν όταν θα τελειώσουν οι αλλαγές στο πρόγραμμα. Αλλαγές που κάνει η Μασούρου αλλά έχουν και την έγκριση του Λάτσιου. Οι εκπομπές της Τζωρτζέλας και των Κάζη και Παύλου κόβονται, ενώ θα ακολουθήσει η Ταραμπάνκο.

Σας είπαμε ότι παρά τις αντιρρήσεις της Μαγγίρα, η Μπέτυ όλα δείχνουν πάει για μεσημέρι και τα πρωινά καθημερινά θα πάει η Τσολάκη. Η οποία θα φύγει από το Σαββατοκύριακο. Κι επειδή ακούγεται έντονα ότι και η Πάνια κινδυνεύει, η εκπομπή της συνεχίζεται κανονικά, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

Στον ΣΚΑΪ σκέφτονται να επενδύσουν στη μυθοπλασία. Ο λόγος για το «Κόκκινο δωμάτιο», βασισμένο στο τουρκικό φορμάτ «Κirmizi Oda», όπου στο επίκεντρο βρίσκεται μια γυναίκα ψυχολόγος. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Όλγα Μαλέα, η οποία πέρυσι ήταν στα Καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ.