Tom Cruise: Θα ξαναδεί τη Suri, την κόρη του, μετά από έξι χρόνια, έπειτα από δικό της “πρεσάρισμα”

22 Απριλίου 2019 13:30

Katie Holmes-Tom Cruise. Όπως για κάθε γάμο και σχέση του Tom Cruise, χύθηκε και για αυτήν πολύ μελάνι. Οι δυο τους χώρισαν  το 2012 και η τελευταία εμφάνιση του σταρ με τον καρπό του γάμου τους, τη μικρή Suri, χρονολογείται κάπου στο 2013. Από  τότε οι δύο τους δεν είχαν καμία επαφή.

Ο λόγος, πάντως, δεν ήταν το απαγορευτικό απ’ την Katie-εξηγούμε παρακάτω . Όπως και να ‘χει, σύμφωνα με τα χολιγουντιανά “πηγαδάκια”, η ηθοποιός που  είναι σε σχέση με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Jamie Foxx, τελευταία τσακώνονται. Οι φήμες για χωρισμό και καβγάδες διογκώνονται τελευταία. Το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο και έτσι, όπως πάλι επισημαίνουν πηγές, η Suri θέλησε να ηρεμήσει. Και απαίτησε να δει τον μπαμπά της,  να περάσει χρόνο μαζί του. Πρεσάρει, δε, την μητέρα της να το διευθετήσει.

Η (ρημαδο)σαϊεντολογία (του)

Πέρυσι, είχε ακουστεί ξανά ότι o Tom θα ζήσει κάποιο διάστημα με τη Suri, όσο η Holmes θα ήταν διακοπές με τον Foxx στο Miami, αλλά τελικά η μητέρα της δεν το επέτρεψε. Το διαζύγιο τους, βέβαια, προέβλεπε πως ο Tom έχει το δικαίωμα να βλέπει την Suri δέκα ημέρες κάθε μήνα, οπότε είπε να δώσει τόπο στην οργή.

Τελικά, παρότι είχε να τη δει τόσα χρόνια, ο ίδιος επέλεξε να μη το κάνει, καθώς η κόρη του δεν έχει ακολουθήσει την πίστη του πατέρα της στην Σαϊεντολογία (!). Επίσης, λένε, αλλά αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα, γιατί θεωρεί ότι η μητέρα είναι υπερβολικά παρεμβατικός άνθρωπος.

TIP

Ο Cruise, πιστεύει, δεν πιστεύει, κερδίζει πολλά απ’ τη Σαϊεντολογία. Να αρνείσαι, όμως, να δεις την κόρη σου γιατί δεν την έχει ενστερνιστεί είναι επιεικώς απαράδεκτος. Τι λες ρε φίλε, τι λες… Ήμαρτον κι έρχεται και Πάσχα. Έλεος!

ΕΧΤRA TIP

Εδώ να σας υπενθυμίσουμε πως λόγω Σαϊεντολογίας είχε χωρίσει με τη Nicole Kidman. Ο τύπος είναι ασύλληπτος – κι ας είναι καλός ηθοποιός. Με την κάκιστη έννοια! Θα τον λέγαμε προβληματικό, αλλά, άσ’το, άγιες μέρες που είναι.

ΝΤΟΝ.Α.