Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο φτιάχνοντας την διάθεση μας

21 Νοεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο φτιάχνοντας την διάθεση μας

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους φέρνοντας σημαντικά ζητήματα στην επιφάνεια για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο φτιάχνοντας την διάθεση μας.

Η διάθεση να κοινωνικοποιηθούμε και να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας μας ωθεί σε συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Σημαντικό είναι για μας να μπορέσουμε να εμπιστευτούμε ανθρώπους που μπορούν να μας συμβουλεύσουν σωστά. Ώστε να πάρουμε αποφάσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να είμαστε επιρρεπείς σε κόλακες και να παρασυρθούμε σε επιλογές που δεν μας ταιριάζουν.

Το εμπόριο και η επικοινωνία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική μας ζωή. Ερχόμαστε σε επαφή με πρόσωπα που επιδιώκουν να συνεργαστούν μαζί μας. Έχουμε τα επιχειρήματα και την πειθώ να ενισχύσουμε τις απόψεις μας. Και να προχωρήσουμε σε νέες συνεργασίες άκρως ενδιαφέρουσες για εμάς. Πιθανές είναι οι κοντινές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να ανεβάζουμε το κέφι μας. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε εξάρσεις εντάσεις και καβγάδες με τους γύρω μας.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνοντας τη σκέψη.

Δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε ρεαλιστικά τις καταστάσεις που βιώνουμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες καθώς είναι εύκολο να δημιουργήσουμε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό μας. Το οποίο δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Οι παράλογες απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα με συνεργάτες και ανωτέρους. Καλό είναι επίσης να είμαστε φειδωλοί στον λόγο μας καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε ψέματα και υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρήσουμε.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο φτιάχνοντας την διάθεση μας. Μπορούμε να βρεθούμε με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον και να περάσουμε μοναδικά μαζί τους καθώς η παρέα μας ανεβάζει ψυχολογικά και μας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθούμε στους στόχους μας. Μέσα από ομάδες και συλλόγους δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας καθώς μας κεντρίζουν την προσοχή λόγω των γνώσεων και των πληροφοριών που μπορούν να μας δώσουν.

myastro