Ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

22 Νοεμβρίου 2021 07:45

Ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

Γεγονός είναι ότι βγαίνουμε από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και άγχους που μπορεί να προκαλούσαν υπερένταση.

Ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά αντικείμενα που διευρύνουν τους ορίζοντές μας. Και μας βοηθούν να εξελιχθούμε σαν προσωπικότητες. Σημαντικό είναι να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που έχουμε να δούμε καιρό και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά η διαφήμιση, το εμπόριο και η επικοινωνία παίζουν καταλυτικό ρόλο. Έρχονται ευκαιρίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε υπέρ μας. Βέβαια απαραίτητο είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και υπεύθυνοι στους επαγγελματικούς μας στόχους. Γιατί είναι εύκολα να επηρεαστούμε από μία τεμπέλικη διάθεση που μας επηρεάζει. Αισθηματικά νιώθουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό σε προσωπικό επίπεδο. Επιδιώκοντας να βιώσουμε με το ταίρι μας στιγμές έντονου πάθους και περιπέτειας. Πρόσωπα από το εξωτερικό ή πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα μπορεί να μας προσεγγίσουν και να μας ενθουσιάσουν.

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, στο ζώδιο της κυβέρνησης της.

Επικεντρώνουμε την διάθεση μας κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν καθώς είναι απαραίτητο να δώσουμε λύσεις. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που καλό είναι να αποφύγουμε καθώς οφείλουμε να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές στις επιδιώξεις μας. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο και μας φορτίζουν, η διάθεση για απομάκρυνση από το κοινωνικό περιβάλλον θα μας βοηθήσει να σκεφτούμε και να καταλήξουμε σε πολύτιμα συμπεράσματα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μέσα στην ημέρα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να ανασύρει ζητήματα σε σχέση με την μητρική φιγούρα. Οι πληγές του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να μας ταλαιπωρήσουν. Παράλληλα, η όψη χιαστί της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να προκαλέσει κατήφεια που δεν είναι άμεση αντιληπτή σε εμάς. Καλό είναι να ξεπεράσουμε την απαισιοδοξία και να επικεντρωθούμε στο φιλικό μας περιβάλλον που είναι βέβαιο ότι θα μας στηρίξει και θα μας βοηθήσει να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.

myastro