Κώστας Κρομμύδας: «Θα υπερασπιστώ τον κολλητό μου φίλο, ο οποίος στην πορεία αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής;»

22 Νοεμβρίου 2021 09:50

Κώστας Κρομμύδας: «Θα υπερασπιστώ τον κολλητό μου φίλο, ο οποίος στην πορεία αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής;»

Ο Κώστας Κρομμύδας υποδέχτηκε την κάμερα του Open και μίλησε για την οικογενειακή σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη, για το #metoo και για το τελευταίο του βιβλίο με την ιστορία της οικογένειας Ματζίκα που πρόκειται να γίνει σίριαλ στην τηλεόραση.

Κώστας Κρομμύδας: «Θα υπερασπιστώ τον κολλητό μου φίλο, ο οποίος στην πορεία αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής;».

«Δεν θα κάνετε Χριστούγεννα με την ξαδέλφη εξ αγχιστείας, την Ελένη Μενεγάκη;» Τον ρώτησε η Νάνσυ Παραδεισανού

«Δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Ελένη Μενεγάκη… Γιατί να κάνουμε; Όταν έρχεται εδώ απέναντι χαιρετιόμαστε σαν τις καλές γειτόνισσες. «Γεια σου Ελένη», «Γεια σου Κώστα» και τέτοια πράγματα. Προσπαθούμε να βρούμε τι συγγένεια έχουμε».

«Είναι θλιβερό… Δηλαδή θα υπερασπιστώ τον κολλητό μου φίλο, ο οποίος στην πορεία αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής; Μπορεί να μην τον κατηγορήσω, μπορεί να επιλέξω να μην πω τίποτα αλλά όχι και να τον υπερασπιστώ»

«Είδα ότι πολλά πράγματα επισκιάστηκαν, γιατί βγήκαν όλοι και μιλούσαν. Βγήκαν και περιπτώσεις που κατ’ εμέ επισκίασαν τα πραγματικά προβλήματα. Δεν μπορεί δηλαδή να επισκιαστεί μια κοπέλα που βιάστηκε ή παρενοχλήθηκε σεξουαλικά με κάποιον που λέει «ναι, και μένα με κοίταξε» για να βρει τα δυο, τρία λεπτά δημοσιότητας».

«Τον ζηλεύω τον Σπύρο Μπιμπίλα που πήρε μέρος σε σειρά του Netflix. Όταν έχεις πάρει μέρος σε μια διεθνή παραγωγή νιώθεις ηθοποιός. Δεν είσαι ο τελευταίος της παρέας. Οι ξένοι ξέρουν ότι ακόμα και ο βοηθητικός ηθοποιός πρέπει να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα».

Όταν πελάτισσα στο σούπερ μάρκετ τον πέρασε για ζητιάνο

«Πέρσι στην καραντίνα τη μεγάλη στα χιόνια βγήκα με το σκυλί μου μία βόλτα και πέρασα από το σούπερ μάρκετ και μια κυρία θεώρησε ότι είμαι ζητιάνος και μου έδωσε δύο ευρώ».

https://youtu.be/8Z8tEY4gaS4