Η Σελήνη βρίσκεται στον καρκίνο και επηρεάζει θετικά τα ζώδια του νερού και της γης

23 Νοεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον καρκίνο και επηρεάζει θετικά τα ζώδια του νερού και της γης

Η ανάγκη να στραφούμε στην οικογένεια είναι έντονη καθώς επιδιώκουμε να απολαύσουμε στιγμές ζεστασιάς και ασφάλειας με το οικείο περιβάλλον.

Η Σελήνη βρίσκεται στον καρκίνο και επηρεάζει θετικά τα ζώδια του νερού και της γης.

Γεγονός είναι ότι ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη αφού έρχονται στην επιφάνεια αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει. Δεν είναι εύκολο να ισορροπήσουμε συναισθηματικά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας. Καλά θα κάνουμε να απολαύσουμε τις στιγμές χωρίς να μπαίνουμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν έχουν τίποτα να μας προσφέρουν.

Με τη Σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο νωρίς το πρωί αρχίζουμε την ημέρα μας με κέφι, ζωντάνια, διάθεση να ανατρέψουμε την ρουτίνα και τη βαρεμάρα. Ξαφνικές ευκαιρίες για την ακίνητη περιουσία μας μπορεί να μας ενθουσιάσουν και να μας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που θα είναι άκρως επωφελείς για εμάς.

Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Και μας καλεί να βρούμε ισορροπίες στην συναισθηματική μας ζωή.

Από τη μία πλευρά σκεφτόμαστε την εικόνα της σχέσης μας και την ανάγκη για σταθερότητα στη ζωή μας. Από την άλλη πλευρά το συναίσθημα και οι ευαισθησίες δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ορθολογικά όταν χρειάζεται. Βρίσκοντας την χρυσή τομή στα πράγματα μπορούμε να περάσουμε όμορφα με τον άνθρωπό μας κατανοώντας τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του. Αυτό θα μας προσφέρει γαλήνη και τρυφερές στιγμές μαζί του.

Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Σκορπιό απογειώνει το πάθος. Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μας κινητοποιούν ώστε να δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα άκρως αισθησιακή σε προσωπικό επίπεδο. Παράλληλα οικονομικά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια μπορούν να τακτοποιηθούν με μεγάλη ευκολία. Η διαίσθησή μας θα μας καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να πάρουμε τις ενδεδειγμένες αποφάσεις.

Αργά το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εκτοξεύει την φαντασία και την τρυφερότητα στα ύψη. Το βράδυ θα είναι ιδανικό για να περάσουμε χρόνο με το ταίρι μας που θα μας φέρει πιο κοντά και θα ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ μας.

myastro