Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα όλη την ημέρα προκαλώντας ένταση και ανατροπές στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

26 Νοεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα όλη την ημέρα προκαλώντας ένταση και ανατροπές στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Η προσωπική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είναι σημαντικό για εμάς να δείξουμε συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα όλη την ημέρα προκαλώντας ένταση και ανατροπές στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την ανάγκη για προβολή και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και αμετροέπεια. Παράλληλα καλό είναι να εκδηλώσουμε σκέψεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και να φέρουν την απαραίτητη ισορροπία στη σχέση μας.

Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας που θα μας βοηθήσουν να ανανεωθούμε. Να διασκεδάσουμε, να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας. Σε δημιουργικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να έρθουμε σε επαφή με άτομα που μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να προωθήσουμε τα ταλέντα μας και να ασχοληθούμε με πρωτότυπες ενασχολήσεις για εμάς. Δεν πρέπει όμως να χαθεί το μέτρο μπροστά στην επιθυμία για απόλυτη αναγνώριση και προβολή.

Η Σελήνη νωρίς το πρωί σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό.

Dημιουργώντας ένα έντονο σκηνικό για τις πρώτες πρωινές ώρες. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις γιατί είναι εύκολο με σπασμωδικές κινήσεις να προκληθούν προβλήματα και ατυχήματα. Κατώτερα συναισθήματα και επιθυμία ελέγχου μπορεί να εκδηλωθούν με έντονη καχυποψία δυναμιτίζοντας στην ατμόσφαιρα στη σχέση μας. Ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας καθώς είναι προτιμότερο να μην μπούμε σε διαδικασία συζητήσεων που δεν θα έχουν το ανάλογο αποτέλεσμα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο φτιάχνοντας την διάθεση μας. Δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να βρεθούμε με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που μας ανεβάζουν το κέφι. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Η αμετροέπεια θα λειτουργήσει αρνητικά στην επίτευξη των στόχων μας. Καλό είναι να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές για τα όνειρά μας γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να τα πετύχουμε.

myastro