Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για τη… λευκή επιταγή του Ιβάν στον Λάτσιο, η Σκορδά και ο Λιάγκας

29 Νοεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για τη… λευκή επιταγή του Ιβάν στον Λάτσιο, η Σκορδά και ο Λιάγκας

Καμία έκπληξη δεν έχει προκαλέσει ο πόλεμος ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και στους Ράδιο Αρβύλα. Αφορμή βέβαια είναι το ροζ βίντεο που διέρρευσε από το Big Brother, την ώρα που φαίνονται τεχνικοί να βλέπουν και να σχολιάζουν. Οι Αρβύλα το καυτηρίασαν και ο ΣΚΑΪ έστειλε εξώδικο.

Ο μιντιάκιας: η αλήθεια για τη… λευκή επιταγή του Ιβάν στον Λάτσιο, η Σκορδά και ο Λιάγκας.

Βέβαια, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ήταν η ίδια αντίδραση του καναλιού αν ήταν άλλη εκπομπή στη θέση των Αρβύλα. Γιατί ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι τωρινός. Κρατάει χρόνια, με αγωγές και δικαστικές διαμάχες. Και όποτε τους δίνεται η ευκαιρία συνεχίζουν αυτόν τον πόλεμο.

Διαβάζω ότι ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε λευκή επιταγή στον Γιάννη Λάτσιο για το Open. Για να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα λοιπόν: ο Λάτσιος έχει το γενικό κουμάντο, αλλά οι αλλαγές θα γίνουν σύμφωνα με την πολιτική της σταθμού. Η οποία έχει παρατηρηθεί ότι φέτος είναι πολύ σφικτή.

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι και τα καλύτερα, αλλά η πολιτική δεν αλλάζει. Οπότε καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι για όσα διαδίδονται τον τελευταίο καιρό. Για Λιάγκα και Σκορδά μιλάω. Αν είναι να γίνει τέτοιου είδους μεταγραφή, θα είναι μόνο για τον έναν.

Και αν είναι να γίνει τέτοια μεταγραφή, θα πρέπει ο ΑΝΤ1 να μη συζητήσει ανανέωση των συμβολαίων των δύο παρουσιαστών. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο. Ούτε πάντως και η σιγουριά που λένε ότι υπάρχει στο Μαρούσι για την παραμονή της Φαίης. Προσέξτε, για τη σιγουριά που λένε ότι υπάρχει στο Μαρούσι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι. Τους δύο παίκτες δηλαδή που κέρδισαν τις εντυπώσεις (και η Μαργαρίτα το βραβείο) του περσινού Masterchef. Μάλιστα με τον Τζιοβάνι ετοιμάζουν μαζί εκπομπή στο ΥouTube. Όπου θα κάνει γκεστ και η περσινή νικήτρια.

Η ΕΡΤ έχει βάλει στο μάτι τη Μαρία Χούκλη. Και την θέλει πολύ να παρουσιάσει πολιτική εκπομπή. Η πρώτη κουβέντα έγινε. Επίσημη πρόταση όμως ακόμη δεν έχουμε. Να σημειώσουμε ότι για τη συγκεκριμένη εκπομπή στην Αγία Παρασκευή θέλουν γυναίκα παρουσιάστρια. Για να δούμε…