Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο διώχνει τα εμπόδια και βάζει σε τάξη τα επαγγελματικά

1 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο διώχνει τα εμπόδια και βάζει σε τάξη τα επαγγελματικά

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, ανοίγει ο δρόμος για διεκπεραιώσεις και άμεσες τακτοποιήσεις.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο διώχνει τα εμπόδια και βάζει σε τάξη τα επαγγελματικά.

Σε τάξη θα βρίσκονται οι σκέψεις θα υπάρχει οργάνωση και μεθοδικότητα, η αντίληψη θα είναι σφαιρική, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ουσιαστικές αποφάσεις.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 27 Ιουνίου του 2022, έκταση θα δοθεί στη φαντασία και στην πνευματικότητα, έντονη θα είναι η διαίσθηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, συμπόνια, κατανόηση, συμπαράσταση. Αντικειμενικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, φεύγει ψευδαίσθηση, η προσγείωση στην πραγματικότητα θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό

θα υπάρχει διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τη λογική. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες θερμές και απελευθερωμένες. Τα ζευγάρια προσοχή στην κτητικότητα και στις ζήλιες, η καχυποψία δεν θα πρέπει να δώσει έκταση στην αμφιβολία.

Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Ίσως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δημιουργήσουν άγχος και προβληματισμό.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, άνοιγμα θα υπάρξει για νέες συνεργασίες.

e zwdia