Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό προκαλώντας έντονα συναισθήματα στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

2 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό προκαλώντας έντονα συναισθήματα στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις μπορεί να μας απασχολήσουν άμεσα καθώς επιδιώκουμε να πάρουμε σημαντικές ανάσες σε όλα τα επίπεδα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό προκαλώντας έντονα συναισθήματα στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Με την Σελήνη στο υδάτινο αυτό ζώδιο μπαίνουμε στην διαδικασία να εμβαθύνουμε σε συναισθήματα και φόβους που πολλές φορές δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε. Δεν αποκλείεται να κατασταλάξουμε σε πολύτιμα συμπεράσματα καθώς αντιλαμβανόμαστε τις ανασφάλειες μας αλλά και το ψυχικό σθένος που διαθέτουμε. Ας προσπαθήσουμε να κατευνάσουμε αμφιβολίες που μπορεί να προβληματίζουν τις σχέσεις μας και να κινηθούμε με βάση το ένστικτο μας. Απαραίτητο είναι λοιπόν να μην επιτρέψουμε στην ένταση να έχει το πάνω χέρι και να επηρεάσει σκέψεις διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.

Κληρονομικά ζητήματα μπορούν να κλείσουν με μεγάλη επιτυχία αρκεί να κινηθούμε με σύνεση και χωρίς να υπάρξουν ευθείες κόντρες με τα εμπλεκόμενα μέρη. Σε προσωπικό επίπεδο μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές έντονης λατρείας και αισθησιασμού με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει καθώς τα συναισθήματα απογειώνονται και το πάθος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο τα ξημερώματα ωθεί σε ένα πρωινό με προβληματισμούς

Η μελαγχολία και η εσωστρέφεια δεν επιτρέπει να κινηθούμε απρόσκοπτα και αποφασιστικά σε οικονομικές υποθέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν περιορισμοί που θα μας αναγκάσουν να αναπροσαρμόσουμε σε οικονομικές συζητήσεις και να περιορίσουμε τις απαιτήσεις μας. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε, δεν αποκλείεται αργότερα οι συνθήκες να βελτιωθούν και να μας δοθεί η ευκαιρία να για καλύτερες συμφωνίες.

Το πρωί η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί ηλεκτρισμό που οδηγεί σε απροσδόκητες συμπεριφορές. Kαι επιθετική διαχείριση των δεδομένων. Οφείλουμε να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας σημαντικές συζητήσεις. Kαθώς οι συνθήκες πιθανά να ανατραπούν και να μας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα.

Η κατάσταση βελτιώνεται αργά το βράδυ με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Bοηθά να συμβιβαστούμε με ότι μας ενοχλεί, να δείξουμε κατανόηση στις επιθυμίες των άλλων. Nα εκδηλώσουμε συναισθήματα και σκέψεις που μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία μας. Ρομαντισμός και πόθος λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία βάζοντας φωτιά στις σχέσεις.

myastro