Η γη της ελιάς spoiler: ο Μάνος απειλεί την Αντιγόνη! «Μείνε μακριά από την οικογένειά μου»

4 Δεκεμβρίου 2021 09:10

Η γη της ελιάς spoiler: ο Μάνος απειλεί την Αντιγόνη! «Μείνε μακριά από την οικογένειά μου»

H επιμονή της Αντιγόνης ότι είναι μία Βρεττάκου δικαιώνεται στη Γη της Ελιάς. Τα αποτελέσματα του DNA αποκαλύπτουν το ένοχο μυστικό της κραταιάς οικογένειας της Μάνης.

Η γη της ελιάς spoiler: ο Μάνος απειλεί την Αντιγόνη! «Μείνε μακριά από την οικογένειά μου».

Η Αντιγόνη είναι και με τη βούλα μέλος αυτής της οικογένειας, αφού ο Ισίδωρος είναι ο πατέρας της. Ο τελευταίος όμως νιώθει απέραντη μοναξιά.

Η Μυρτάλη και η Ιουλία γυρίζουν την πλάτη τους στον Ισίδωρο. Με αποτέλεσμα εκείνος να έχει μόνο τον Μάνο στο πλευρό του. Βέβαια, ο Μάνος παραμένει έξαλλος με τον πατέρα του και τη νέα του αδελφή που έσκασε από το πουθενά!

Η Αντιγόνη δε διστάζει: Διατυμπανίζει σε όλη τη Μάνη πως είναι η κόρη του Ισίδωρου, εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο τον Μάνο! Εκείνος δεν θέλει να την δεχτεί ως μέλος της οικογένειάς του, παρόλο που οι εξετάσεις αποδεικνύουν το αντίθετο.

Ο Μάνος πλησιάζει ξανά την Αντιγόνη και της θέτει τα δικά του όρια, στη Γη της Ελιάς. Της λέει να μη πλησιάσει ξανά την οικογένειά του. Μάλιστα, την προειδοποιεί πως εάν συνεχίσει να διαδίδει πως είναι Βρεττάκου, θα μπλέξει πολύ άσχημα.

Εννοείται πως η Αντιγόνη δεν τον υπολογίζει. Δε τον αφορά η γνώμη του, παρόλο που μέσα της στενοχωριέται πολύ. Ο Ισίδωρος παραμένει ψυχρός απέναντί της, με την αμηχανία να επικρατεί ακόμη.

Έτσι, η Αντιγόνη αναλαμβάνει δράση. Σταματάει να διαδίδει πως είναι παιδί του Ισίδωρου, παρόλο που το ξέρει όλη η Αρεόπολη. Κρατάει τις αποστάσεις της από τον αδελφό της, όχι, όμως, από τον πατέρα της. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά.