Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μαλώναμε για τα εμβόλια όταν οι εντατικές είναι γεμάτες και ο κόσμος πεθαίνει»

5 Δεκεμβρίου 2021 09:50

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μαλώναμε για τα εμβόλια όταν οι εντατικές είναι γεμάτες και ο κόσμος πεθαίνει»

Η Παναγιώτα Βλαντή συνάντησε την κάμερα του Τι λες τώρα στα παρασκήνια της παράσταση «Σιωπηλή λίμνη» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Θανάση Κουρλαμπά.

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μαλώναμε για τα εμβόλια όταν οι εντατικές είναι γεμάτες και ο κόσμος πεθαίνει».

«Η Σιωπηλή Λίμνη είναι ένα ψυχολογικό – κοινωνικό έργο με σασπένς. Είμαι χάχας στην σκηνή, με το παραμικρό με πιάνουν τα γέλια». Είπε η Παναγιώτα Βλαντή περιγράφοντας την παράσταση.

Για τις παραστάσεις μόνο για εμβολιασμένους είπε

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μαλώναμε για τα εμβόλια όταν οι εντατικές είναι γεμάτες και ο κόσμος πεθαίνει. Έχω εμβολιαστεί, ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου αλλά και τους δικούς μου ανθρώπους. Δε θα ήθελα να παίζω με ανεμβολίαστο ηθοποιό».

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς δήλωσε

«Έχω εμβολιαστεί αλλά δε θέλω να κρίνω κανέναν. Έκρινα ότι με το εμβόλιο μπορούσα να προστατευτώ. Συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να μην κάνουν το εμβόλιο. Και  για τα γυρίσματα στην τηλεόραση».