Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον

7 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες προβληματίζει επικοινωνιακά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και δημιουργεί σύγχυση.

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον.

Είναι εύκολο να παρεκτραπούμε επικοινωνιακά και να παραπλανήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους λόγω της σύγχυσης που επικρατεί. Εμπορικές συμφωνίες, διπλωματικές σχέσεις και νομικές υποθέσεις δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν όπως περιμένουμε. Καθώς οι αυταπάτες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μας οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές. Είναι απαραίτητο να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε γειωμένοι γιατί η επαφή με την πραγματικότητα θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε λάθη και ψευδείς υποσχέσεις.

Η μέρα δεν ενδείκνυται για συμφωνίες και συναλλαγές για αυτό αν είναι δυνατόν ας αποφύγουμε την υπογραφή συμφωνιών. Ή την επίλυση νομικών υποθέσεων αφού είναι εύκολο να παρασυρθούμε από θολές σκέψεις και πρόσωπα που δεν πρέπει να εμπιστευτούμε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στην κατανάλωση ποτού και φαγητού. Η ψυχολογία βάλλεται και είναι εύκολο να οδηγηθούμε σε υπερβολές που θα μας επηρεάσουν αρνητικά εντονότερα.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Αιγόκερω.

Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη τα ξημερώματα μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε ένα πρωινό όπου η αρμονία. Και η καλή διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικές υποθέσεις. Αργότερα η σύνοδος με τον Πλούτωνα και το εξάγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί την ανάγκη να εκτονώσουμε τις ανασφάλειες και τους φόβους. Με δημιουργικό τρόπο παίρνοντας πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι να κινηθούμε διαισθητικά σε επαγγελματικά ζητήματα. Καθώς το πιθανότερο είναι να καταφέρουμε να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον. Πιθανό είναι να βρεθούμε με φίλους που αντιλαμβάνονται τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Και μπορούμε να εκφράσουμε τις πρωτότυπες σκέψεις μας σε αυτούς. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές και νευρικότητα που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον μας. Είναι απαραίτητο να αποδεχθούμε τις διαφορετικές απόψεις και να αποφύγουμε την απαξίωση σε αυτούς που διαφωνούν μαζί μας.

myastro