Μυστική επαφή από το Netflix για τη δολοφονία – Εκατομμύρια για το story της Καρολάιν με τον πιλότο

7 Δεκεμβρίου 2021 17:00

Αποκάλυψη Spirto: Μυστική επαφή από το Netflix για τη δολοφονία - Εκατομμύρια για το story της Καρολάιν με τον πιλότο

Οι Άγγλοι έκαναν μία πρώτη κουβέντα. Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και από τους Αμερικανούς. Και μάλιστα με το βαρύ πυροβολικό τους.

Το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού. Ο θάνατος της Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ομολογήσει τον φόνο της γυναίκας του) έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται καθόλου να αναβιώσει στην οθόνη.

Την αρχή έκαναν οι Άγγλοι οι οποίοι έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς είναι Βρετανός αξιωματικός.

Και τα περισσότερα ρεπορτάζ έρχονταν από το Νησί. Πολλά περισσότερα και από τα ελληνικά ΜΜΕ, αν και το έγκλημα έγινε στα Γλυκά Νερά και όλες οι εξελίξεις διαδραματίστηκαν στη χώρα μας.

Το ντοκιμαντέρ

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι Άγγλοι σκέφτονταν πολύ σοβαρά να κάνουν ντοκιμαντέρ για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Και μάλιστα από τον δικό τους κολοσσό το ΒΒC.

Την αρχή έκανε Βρετανός παραγωγός που γνωστοποίησε την επιθυμία του, αλλά έπεσε πάνω στην άρνηση του προφυλακισμένου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η αποκάλυψη της είδησης προκάλεσε αίσθηση καθώς ο παραγωγός δεν ήρθε σε επαφή με την οικογένεια της Καρολάιν αλλά με τον γυναικοκτόνο, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του.

Το BBC από την πλευρά του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά .

Και προτίθεται να πάρει συνέντευξη από τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη σύμβουλο που επισκεπτόταν το ζευγάρι.

Είναι άγνωστο όμως αν θα τα καταφέρει. Ενδιαφέρον για την υπόθεση έχει δείξει και το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

«Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός», τόνισε ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ταινία

Βέβαια, όλα μπορεί να ανατραπούν, αφού καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν το Netflix να έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την υπόθεση.

Όχι για να κάνει ντοκιμαντέρ, αλλά για να γυριστεί ταινία βασιζόμενη στα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στα Γλυκά Νερά.

Άλλωστε είναι από τις πάγιες τακτικές του αμερικανικού κολοσσού που έχει δείξει ότι αν βρει το κόνσεπτ που το ενδιαφέρει δεν είναι καθόλου φειδωλό στα χρήματα.

Η συνδρομητική πλατφόρμα που έχει κατακτήσει τον πλανήτη ξοδεύει εκατομμύρια επενδύοντας σε ταινίες και σειρές που πιστεύει.

Και το ενδιαφέρον της για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά μόνο αδιάφορο δεν την αφήνει. Βέβαια, σε αυτό έχουν… βοηθήσει και οι Άγγλοι παραγωγοί.

Το ενδιαφέρον που έχουν δείξει δεν έχει μείνει απαρατήρητο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Και όλο το story ιντριγκάρει το Netflix.

Μία πανέμορφη γυναίκα μόλις 20 ετών βρίσκεται νεκρή δίπλα στο ενός έτους κοριτσάκι της.

Σκοτώνεται από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της, ο οποίος στην αρχή έκανε τα πάντα για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της αστυνομίας.

Και τελικά ομολογεί το έγκλημά του. Ένας άνδρας 32 ετών, πιλότος, υπεράνω υποψίας που αποδείχθηκε όμως δολοφόνος.

Της ίδιας του της γυναίκας και μάλιστα μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. Και όλες οι άλλες λεπτομέρειες που σοκάρουν εκείνη τη μοιραία νύχτα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Την ίδια ώρα υπάρχει ένας εξέχων αξιωματικός της βρετανικής αεροπορίας και η γυναίκα του που ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο γαμπρός τους αφαίρεσε τη ζωή της κόρης τους. Και ένα μικρό κοριτσάκι που είναι το κορυφαίο πρόσωπο της τραγωδίας.

Στην Αθήνα

Οι Βρετανοί παραγωγοί έχουν κάνει συζητήσεις με το Netflix που εξετάζει όλες τις παραμέτρους προτού κάνει την τελική κίνηση.

Δεν αποκλείεται να έρθουν και άνθρωποι του αμερικανικού κολοσσού στη χώρα μας για να δουν από κοντά τις πιθανότητες που υπάρχουν για να μεταφερθεί στην οθόνη το έγκλημα που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

Το πρόβλημα για το Netflix δεν είναι οικονομικό. Άλλωστε συνηθίζει να ξοδεύει εκατομμύρια στις κορυφαίες παραγωγές τους.

Το θέμα είναι κατά πόσο θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ποια στάση για παράδειγμα θα κρατήσει ο Αναγνωστόπουλος;

Στην κρούση των Άγγλων ήταν κατηγορηματικά αρνητικός. Πώς θα αντιδράσει η οικογένειά του; Όπως κι επίσης τι πρόκειται να κάνει η οικογένεια της Καρολάιν που μένει μόνιμα στην Αλόνησο;

Σίγουρα αυτά είναι βασικά ερωτήματα τα οποία λογικά δεν θα αργήσουν να απαντηθούν. Το Netflix το ψάχνει και δεν αποκλείεται να κάνει τελικά την κίνησή του.

Πηγή: Εφημερίδα SPIRTO