Δείξε 10 χρόνια νεότερη: Αυτά είναι τα έξυπνα μυστικά του μακιγιάζ που πρέπει να εφαρμόσεις

11 Δεκεμβρίου 2021 19:51

Δείξε 10 χρόνια νεότερη: Αυτά είναι τα έξυπνα μυστικά του μακιγιάζ που πρέπει να εφαρμόσεις

Υπάρχουν πρωινά που ξυπνάμε και παρατηρούμε ότι το πρόσωπό μας δεν λάμψη, είναι κουρασμένο, είναι κομμένο και έχουμε πιο έντονους μαύρους κύκλους.

Λίγο η κούραση και το άγχος της καθημερινότητας, λίγο το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις..

Σε όλες μας έχει συμβεί.

Όμως μην ανησυχείς, DON΄T PANIC σου έχουμε μερικά tricks που αν τα ακολουθήσεις θα δεις τεράστια διαφορά!

1.Concealer

Πραγματικά είναι ένα μαγικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου, μη σου πω και από την τσάντα σου. Δώσε τέλος στους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης!

Καθώς  φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Αν θέλεις να είναι πολύ καλυπτικό μπορείς να πάρεις ένα concealer με κρεμώδη υφή.

Όσες έχετε λιπαρά δέρματα καλύτερα να  αποφύγετε την κρεμώδη υφή και να πάρετε μια πιο σταθερή.

2. Bronzer

Είναι ένα προϊόν που θα δώσει χρώμα στην επιδερμίδα του προσώπου σου. Το χρησιμοποιούμε πάντα με μέτρο γιατί δεν θέλουμε να βγει υπερβολικό το αποτέλεσμα. Έτσι αν μια μέρα νομίζεις ότι είσαι χλωμή και χρειάζεσαι λίγο χρώμα το Bronzer θα σου λύσει τα χέρια!

3. Λευκό μολύβι

Το λευκό μολύβι στην κάτω γραμμή των ματιών μπορεί να κάνει θαύματα! Εκτός του ότι δείχνει τα μάτια μεγαλύτερα, κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο καθαρό.

4. Λέμε όχι στο βαρύ μακιγιάζ

Όταν θέλουμε να καλύψουμε κάτι στο πρόσωπό μας, συνήθως η πρώτη μας αντίδραση είναι να επιμείνουμε με τις στρώσεις και τα προϊόντα μακιγιάζ. Λάθος!

Πρέπει να εστιάσουμε και να αναδείξουμε μόνο τα δυνατά χαρακτηριστικά μας. Η επιδερμίδα μας για να φαίνεται – αλλά και για να είναι με το πέρασμα του χρόνου – νεότερη δεν πρέπει να την επιβαρύνουμε με πολλά και βαριά προϊόντα, λίγα και καλά.

Extra tips

– Μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό καθώς βοηθάει στο να μην αφυδατωθεί ο οργανισμός μας. Αλλά σου χαρίζει απλόχερα ένα δέρμα φρέσκο και νεανικό.

– Απέφυγε τις πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή καθώς μπορεί να επιδεινώσει τους μαύρους κύκλου σου.