Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός είχα ήδη περάσει στη σχολή»

12 Δεκεμβρίου 2021 19:15

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός είχα ήδη περάσει στη σχολή»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ήταν καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη στην εκπομπή Μαμά -δες. Αποκάλυψε πως έμαθαν οι γονείς της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός είχα ήδη περάσει στη σχολή».

«Ήταν αρκετά διαφορετικά τα τηλεοπτικά και θεατρικά τοπία όταν ξεκίνησα εγώ την υποκριτική.Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός είχα ήδη περάσει στη σχολή».

Τα χρόνια σε μια γυναίκα προσθέτουν γοητεία

«Η ζωή έρχεται και σου δείχνει πολλά, αν θες να τα δεις και θες να τα δεις ως αφορμή μετακινήσεών σου τότε γοητεύεσαι και δεν τρομάζεις τόσο. Η νεότητα δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τις ρυτίδες και τα λίγα κιλά παραπάνω μας. Για μένα είναι ένα στοίχημα να μεγαλώνεις, να γίνεσαι 60, 70, 80 και να είσαι μία ωραία γυναίκα όπως είσαι σήμερα. Γυναίκα γεννιέσαι και μέχρι το τέλος παραμένεις, δεν έχει να κάνει με την τελειότητα, γιατί όσο περνάνε τα χρόνια αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει κάτι τέλειο και δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο είπε

«Νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να βρει το προσωπικό του όριο, πότε δηλαδή αισθάνεται ότι αυτό που συμβαίνει είναι μέρος της δουλειάς και της δημιουργίας, πότε είναι προσωπικό και πότε είναι εκτόξευση βίας και ως τέτοιο να το αντιμετωπίσει. Πάντως σίγουρα η δική μας δουλειά έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρόλα αυτά σε όλους τους χώρους είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν συμπεριφορές. Που θα μπορούσαν, με σημερινούς όρους, να διακινδυνεύσει κανείς να της χαρακτηρίσει κακοποιητικές».

«Η ίδια η ζωή έρχεται και με κάποιον τρόπο σου δείχνει πολλά. Αν θες να τα δεις και να τα πάρεςι σαν αφορμή μετακινήσεων σου. Τότε νομίζω πως γοητεύεσαι καθώς μεγαλώνεις και δεν τρομάζεις τόσο πολύ».