Γιώργος Τράγκας: Δύσκολες ώρες στην εντατική του Σωτηρία

13 Δεκεμβρίου 2021 23:07

Έτσι μοίρασε την περιουσία ο Γιώργος Τράγκας!

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Γιώργος Τράγκας. Ο δημοσιογράφος  τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Σωτηρία.

Μία νέα επιδείνωση στην υγεία του καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση καθώς σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μπήκε και σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Η νέα επιδείνωση εμφανίστηκε χθες το βράδυ και αμέσως αντέδρασε το ιατρικό προσωπικό το οποίο και έθεσε τον Γιώργο Τράγκα σε μηχανική υποστήριξη τεχνητού νεφρού. Κάθε ώρα και κάθε λεπτό που περνά είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον γνωστό δημοσιογράφο ο οποίος παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

«Δίνει πραγματικά μια μάχη ζωής. Και οι γιατροί αυτό που λένε είναι ότι δείχνει ότι αυτή τη στιγμή είναι μαχητής», δήλωσε το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης και συνέχισε: «Ο Γιώργος Τράγκας παραμένει διασωληνωμένος και «έχουμε μπροστά δρόμο γιατί είμαστε σε κρίσιμη στιγμή. Θα έχουμε και κρίσιμη εβδομάδα. Θα πηγαίνουμε ώρα ώρα και μέρα μέρα. Το στοίχημα ήταν από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του. Όσο γίνεται αυτό κερδίζουμε χρόνο και θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να μπορέσει να δείξει μια σταθερή εικόνα κλινική για να μπορέσουμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα. Είχαμε μια κλινική εικόνα πολύ επιβαρυμένη».