Σταμάτησαν τα γυρίσματα στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα

4 Οκτωβρίου 2019 18:47

Αλέξανδρος Ρήγας

Η προγραμματισμένη πρεμιέρα της σειράς την περασμένη εβδομάδα τελικά ακυρώθηκε, ενώ σύμφωνα με απόφαση του καναλιού την ώρα που επρόκειτο να προβάλλεται, θα προβάλλεται πλέον η σειρά «Λόγω τιμής» που πλέον αλλάζει μέρα και ώρα προβολής. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό οι σχέσεις του Αλέξανδρου Ρήγα με το κανάλι του Φαλήρου είναι… στο κόκκινο, με τα συμβόλαια να πηγαινοέρχονται! Έχουν γυριστεί πέντε επεισόδια της σειράς αλλά κανένα από αυτά δεν έχει παραδοθεί στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα αν και έχουν γίνει πολλές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις δεν φαίνεται οι δυο πλευρές να δείχνουν διάθεση συμβιβασμού.
Ο μεν δημιουργός προβληματίζεται για τις επιδόσεις της σειράς του στη «μάχη» της τηλεθέασης και δη σε μία σεζόν που έχει σκληρό ανταγωνισμό.
Από την άλλη ο ΣΚΑΪ μάλλον εξυπηρετείται με την αναβολή, αφού λόγω και του σκληρού ανταγωνισμού άλλαξε τη σειρά «Λόγω Τιμής» και την έβαλε στη θέση (κάθε Πέμπτη βράδυ) που ήταν να προβάλλεται το «Room».
Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που εδώ και μέρες οι κάμερες έχουν σταματήσει να δουλεύουν και οι ηθοποιοί περιμένουν ενημέρωση… για το αν και πότε θα ξεκινήσουν δουλειά.