Τα ερωτικά Χριστούγεννα Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

21 Δεκεμβρίου 2021 20:15

ΤΔέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: ετοιμάζουν βόμβα στο Λουτράκι;

Την καλύτερη φάση του έρωτά τους ζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Οι οποίοι ετοιμάζονται να περάσουν μαζί τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τους.

Τα ερωτικά Χριστούγεννα Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη.

Μετά και από την επίσημη αποκάλυψη της σχέσης τους στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν έχουν πλέον απολύτως κανέναν λόγο να κρύβονται.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το πολύ στενό τους περιβάλλον, οι δύο τους ετοιμάζονται για ένα ακόμη ταξίδι στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια των εορτών. Καθώς όπως είναι ήδη γνωστό, τους αρέσει πολύ να ταξιδεύουν. Άλλωστε, την πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε μαζί ήταν κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους από μια ρομαντική απόδραση στη Ρώμη.

Η Ρώμη ίσως είναι και ο χριστουγεννιάτικος προορισμός τους, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Ρώμη ή Παρίσι, κάτι που δεν έχει μαθευτεί ακόμη. Καθώς και οι δύο είναι πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τις πληροφορίες που αφήνουν να διαρρεύσουν για την προσωπική τους ζωή και σχέση.

 Οι εκπλήξεις του Βασίλη στη Δέσποινα

Το ταξίδι, εξάλλου, είναι μέρος μιας σειράς από εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει ο Βασίλης Μπισμπίλης για την αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι ο ηθοποιός είναι απόλυτα αποφασισμένος να της μείνουν τα φετνά Χροστούγεννα αξέχαστα. Και έχει οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, με ρομαντικά δείπνα και εξορμήσεις.

Όσο για τα δώρα που σκοπεύει να της κάνει, αυτά τα ξέρει μόνο ο ίδιος, αλλά είναι βέβαιο ότι θα την αφήσουν με ανοιχτό το στόμα.

Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της, φυσικά, καθώς όλοι όσοι ξέρουν την τραγουδίστρια λένε ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον ηθοποιό.

Πιθανώς, μέσα στις γιορτές, οι δύο τους θα κάνουν και κάποια εξόρμηση στα βόρεια της χώρας. Εκεί όπου ζει η οικογένεια της Δέσποινας Βανδή. Η οποία θέλει να γνωρίσουν τον αγαπημένο της, τον άντρα που της άλλαξε τη ζωή μετά το διαζύγιό της.

Πηγή: περιοδικό Ciao