Liquid Face Lift Dr – Παναγιώτης Σάνδρης, Πλαστικός Χειρουργός

20 Δεκεμβρίου 2021 18:29

Υπάρχει πλέον η δυνατότητα να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, με εξελιγμένα ενέσιμα εμφυτεύματα και τεχνικές, στο οβάλ του προσώπου, στα ζυγωματικά, στα χείλη και στην περιοχή των βλεφάρων, έτσι ώστε να αποκτήσουμε φρέσκια και νεανική όψη. Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης, μας ενημερώνει για όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε.

Η τεχνολογία στα ενέσιμα εμφυτεύματα έχει εξελιχθεί τόσο πολύ ώστε μπορεί να μας προσφέρει ειδικά διαμορφωμένες μορφές υαλουρονικού ανάλογα με το σημείο του προσώπου που θέλουμε να τα τοποθετήσουμε (με διαφορετική πυκνότητα και υφή όσον και δυνατότητα στήριξης και διαμόρφωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου) με τον πιο φυσικό και αρμονικό τρόπο.

Ειδικά στην περιοχή των βλεφάρων, έχουν εξελιχθεί ειδικοί τύποι υαλουρονικού που παράλληλα βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία και έχουν ήπια λευκαντική-αντιοξειδωτική δράση για μεγαλύτερη βελτίωση στους μαύρους κύκλους και τις “σακούλες”.

Στα χείλη, χρησιμοποιούμε διαφορετικό filler για το ερυθρό τους τμήμα, με ειδική σύνθεση για ενίσχυση στο χρώμα τους και πιο “ζουμερή” όψη, χωρίς ίχνος υπερβολής ή προβολής προς τα έξω, ενώ για το περίγραμμά τους χρησιμοποιούμε ειδικό υαλουρονικό για χείλη που τονίζει και “γράφει” ιδανικά ενώ έχει την πιο φυσική “αίσθηση” λόγω της όμοιας πυκνότητας και υφής με αυτή των δικών μας χειλιών.

Στα ζυγωματικά και στο οβάλ του προσώπου, τέλος, χρησιμοποιείται πιο πυκνής δομής υαλουρονικό με ειδικά χαρακτηριστικά στήριξης και ανόρθωσης.

Η τοποθέτηση μετά από ειδικό σχεδιασμό γίνεται στα κατάλληλα σημεία και έχει σαν αποτέλεσμα ένα μη επεμβατικό mini-lift.

Χρησιμοποιούμε κυρίως μικροκάνουλα για απόλυτα ασφαλή και ανώδυνη εφαρμογή, χωρίς μώλωπες ή οίδημα.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη (στα χείλη μόνο βάζουμε για 15-20 λεπτά αναισθητική κρέμα), τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν 1,5 – 2 χρόνια.

Dr Παναγιώτης Σάνδρης

Πλαστικός Χειρουργός

Διευθυντής LASERMED

Στοιχεία Επικοινωνίας

Liquid Face Lift Dr - Παναγιώτης Σάνδρης, Πλαστικός Χειρουργός