Στάθης Παναγιωτόπουλος: οι δηλώσεις του δικηγόρου του για την υπόθεση

24 Δεκεμβρίου 2021 08:00

Στάθης Παναγιωτόπουλος: οι δηλώσεις του δικηγόρου του για την υπόθεση

Υπό κράτηση μέχρι τη Δευτέρα (27/12) θα μείνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: οι δηλώσεις του δικηγόρου του για την υπόθεση.

Ύστερα από την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών εις βάρος του για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος κατηγορείται για το αδίκημα της “ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού”.

Ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης υπό άκρα μυστικότητα στη 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12). Η αστυνομική συνοδεία που τον μετήγαγε ανέβασε τον 58χρονο συλληφθέντα στο γραφείο του εισαγγελέα. Μέσω του υπόγειου πάρκινγκ τής οδού Πολυτεχνείου, κι όχι από την κεντρική είσοδο του Μεγάρου, επί της 26ης Οκτωβρίου.

Για “νομικό άλμα” και “τεράστιο λάθος” έκανε λόγο ο συνήγορός του Γιώργος Δακουράς. Σχολιάζοντας την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο συνήγορος του παρουσιαστή ανέφερε πως “ο ισχυρισμός του (εντολέα μου) είναι είναι ότι αυτό που έκανε ήταν ένα τεράστιο λάθος. Έχει λήξει όμως εδώ και χρόνια. Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο. Που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του ή να τα αναπαρήγαγε από παλιά”.

Μεταφέροντας τα λεγόμενα του εντολέα του, ο κ. Δακουράς ανέφερε πως “ζητάει συγγνώμη και έχει μετανιώσει” και αποκάλυψε πως στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής υποβλήθηκε αίτημα για να ελεγχθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο η ηλεκτρονική διεύθυνση, όσο και ο χρόνος των επίμαχων αναρτήσεων.

news247