Χρώματα cafe bar bistrot

26 Δεκεμβρίου 2021 10:10

Θυμίζει έντονα γαλλικό cafe bar bistrot, είναι ωστόσο άμεσα επηρεασμένο από το περιβάλλον της λίμνης Πλαστήρα, όπου οι 4 εποχές είναι πλήρως ευδιάκριτες με τις αντίστοιχες εναλλαγές χρωμάτων.

Απ’ την άλλη, ο πλούσιος σε χρώματα χώρος που μοιάζει με καμβά ζωγραφικής θα μπορούσε να έχει δώσει το όνομά του στο μαγαζί, καθώς είναι όλο ζωγραφισμένο στο χέρι -τοίχοι, πάτωμα, έπιπλα-, σε boho pop & baroque διακόσμηση και μοναδική αισθητική. Τον χώρο ζωγράφισαν η επώνυμη ζωγράφος Σχιζοδήμου Πηνελόπη και η κόρη της Μαριλένα.

Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για να απολαύσετε από νωρίς πρωινό και μπραντς, καφέ και από το μεσημέρι τα πιάτα του επιμελείται ο σεφ Αποστόλης Στεργιόπουλος. Συνεχίστε με σπιτικά κοκτέιλ παρέα με κάντρι και τζαζ μουσικές. Οι γεύσεις περιλαμβάνουν από κλασικό αμερικάνικο μπέργκερ και μακαρονάδες μέχρι rib eye και ψαρονέφρι, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό. Κι όλα αυτά θαυμάζοντας την εκπληκτική θέα στη λίμνη, καθώς βλέπει τα 3/4 της λίμνης. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα επιδαπέδια ενυδρεία που έχετε δει! Pet friendly.