Ο μιντιάκιας: Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος μαζί σε νέο σίριαλ!

25 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος μαζί σε νέο σίριαλ!

H Mαρία Κίτσου είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που παραμένουν σταθερά στην κορυφή τα τρία τελευταία χρόνια. Η συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες εκτόξευσε τις μετοχές της και απολαμβάνει την επιτυχία της. Οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνονται φέτος και όλοι αναρωτιούνται για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της.

Ο μιντιάκιας: Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος μαζί σε νέο σίριαλ!

Στην αρχή οι πληροφορίες την ήθελαν να βρίσκεται στο Ντέρτι. Από τη μία οι συγγραφείς Τσαμπάνη και Καλκόβαλης και από την άλλη ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έδειχναν ότι θα την κερδίσουν με τη νέα σειρά του ΑΝΤ1. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν πολλοί.

Η Μαρία Κίτσου κατά 99% δεν θα είναι στο Ντέρτι. Αφήνουμε ένα ελάχιστο ποσοστό για το θαύμα για τους λόγους που προαναφέραμε. Έχει μία εξαιρετική πρόταση και όλα δείχνουν ότι θα κλείσει εκεί. Και μάλιστα όχι μόνη, αλλά μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Αρχές του χρόνου θα έχουμε νεότερα.

Mια και ο λόγος για το Ντέρτι, να σας πούμε ότι η σειρά θα διαδραματίζεται στη Μεταπολίτευση. Μια περίοδο που το λαϊκό τραγούδι έγραψε τις πιο χρυσές του σελίδες αλλά και γνώρισε νέες δόξες το ρεμπέτικο. Το σενάριο θα καταπιάνεται με μια ιστορία αγάπης και όλο το παρασκήνιο από τα νυχτερινά κέντρα του ’80. Η Δανάη Μιχαλάκη θα είναι η πρωταγωνίστρια. Ενώ στο σίριαλ αναμένεται να δούμε και τον Γιώργο Γάλλο.

Ο ΑΝΤ1 μπορεί να στήριξε δημόσια τους Ράδιο Αρβύλα και να ανακοίνωσε την επιστροφή τους στις 14 Ιανουαρίου, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όχι όσο θέλουν να τα παρουσιάσουν ορισμένοι. Μην εκπλαγείτε αν τελικά έρθουν τα πάνω κάτω στην παραμονή τους στο Μαρούσι.

Ο Αντώνης Κανάκης περιμένει να δει ποιες εξελίξεις θα υπάρχουν στο θέμα του Παναγιωτόπουλου. Από τη στιγμή που δεν ήξεραν για τις μηνύσεις, προφανώς και δεν ξέρουν και για τις καταγγελίες που λέγεται ότι έπονται. Και αν ανοίξει διάπλατα ο ασκός του Αιόλου, κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Και αν το θέμα πάρει κι άλλες διαστάσεις, ποιος εγγυάται ότι δεν θα υπάρξει ανατροπή; Σε λίγες ημέρες αναμένεται να γίνει ακόμη μία (πολύ σοβαρή) κουβέντα του καναλιού με τους Αρβύλα. Κι εκεί όλα είναι πιθανά. Το βέβαιο πάντως είναι ότι αυτή η σιγουριά που υπήρχε τις πρώτες ώρες, τώρα δεν υπάρχει…