Άγριες μέλισσες spoiler: απίστευτη ανατροπή! Ο Δούκας στέκεται στο πλευρό του Λάμπρου

26 Δεκεμβρίου 2021 08:50

Άγριες μέλισσες spoiler: απίστευτη ανατροπή! Ο Δούκας στέκεται στο πλευρό του Λάμπρου

Ο Δούκας έχει αλλάξει τελείως πρόσωπο στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών. Κάθε μέρα νιώθει και πιο μόνος. Ενώ παράλληλα δείχνει να βασανίζεται από τύψεις για το πόνο που έχει σκορπίσει στους γύρω του.

Άγριες μέλισσες spoiler: απίστευτη ανατροπή! Ο Δούκας στέκεται στο πλευρό του Λάμπρου.

Ο Δούκας δείχνει μετανιωμένος αλλά πλέον είναι αργά. Τα παιδιά του τον έχουν απομονώσει. Ενώ τη Μυρσίνη την έχει θέσει ο ίδιος στο περιθώριο θεωρώντας την υπεύθυνη για πολλά από τα δεινά της οικογενειακής τους ζωής.

Ο Δούκας επιπλέον νιώθει άσχημα απέναντι στον ανιψιό του, τον Λάμπρο, τον οποίο θεωρεί ότι έχει αδικήσει. Για τον λόγο αυτό προσπαθεί να έρθει κοντά με το Λάμπρο. Παραδέχεται ότι έσφαλε και τείνει χέρι φιλίας στον ανιψιό του επιδιώκοντας να κερδίσει την αγάπη του.

Ο Λάμπρος όμως είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Δεν ξεχνιούνται εύκολα όσα έχει περάσει εξαιτίας του Δούκα. Κι εκείνος δεν μπορεί να αφήσει τόσο απλά πίσω τα δεινά που έχει υποστεί η οικογένεια του από τον Δούκα.

Η στάση του αρχικά είναι πολύ αρνητική απέναντι στον θείο του. Θα μαλακώσει όμως στη συνέχεια; Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι δραματικές.