Η γη της ελιάς spoiler: χωρίζουν ξανά Στέφανος και Μυρτάλη!

26 Δεκεμβρίου 2021 09:30

Η γη της ελιάς spoiler: «Οριστικός ο χωρισμός Μυρτάλης - Στέφανου»!

Νέα τρικυμία στη σχέση της Μυρτάλης και του Στέφανου. Το ζευγάρι βρίσκεται ξανά στα πρόθυρα χωρισμού στη Γη της Ελιάς.

Η γη της ελιάς spoiler: χωρίζουν ξανά Στέφανος και Μυρτάλη!

Η Αρετή μαθαίνει για την υποθήκη των χωραφιών και ο πόλεμος ξεσπά. Δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα πως ο γιος της υπέγραψε για ένα δάνειο το οποίο δεν τους αφορά. Αντιθέτως, εάν η επιχείρηση της Μυρτάλης δεν φέρει τα επιθυμητά αποτέλεσμα και κέρδη, οι Καπερνάροι θα χάσουν την περιουσία τους.

Η δέσμευση του δανείου, αλλά και η απόφαση της Μυρτάλης να παντρέψει την θεία της, θα φέρουν το ξέσπασμα του Στέφανου.

Η Ιουλία ζητάει από την αγαπημένη της Μυρτάλη να την παντρέψει. Θέλει να γίνει η κουμπάρα της, να την βοηθήσει με τις ετοιμασίες, να την έχει δίπλα της. Η Μυρτάλη, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά, λέει το μεγάλο ναι στην θεία της.

Αυτό, βέβαια, δεν αρέσει καθόλου στον Στέφανο, ο οποίος θεωρεί την Ιουλία υπεύθυνη για την μεγάλη καταστροφή στην οικογένειά του. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μυρτάλη τα ξεχνάει όλα τόσο εύκολα, τα αφήνει πίσω της και φέρεται σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Παρόλο που αυτός ο γάμος φέρνει χαρά στους Καπερνάρους (γιατί η Ιουλία μένει μακριά από τον Στάθη), ο Στέφανος εκνευρίζεται. Κι αυτό γιατί η Μυρτάλη την συγχωρεί για όλα όσα έγιναν. Ενώ αποφασίζει να γίνει και κουμπάρα της! Η ένταση αυτή θα είναι μεγάλη. Θα φέρει τον χωρισμό για ακόμη μια φορά;