KAZARMA LAKE RESORT & SPA

26 Δεκεμβρίου 2021 10:15

KAZARMA LAKE RESORT & SPA

Η λίμνη Πλαστήρα είναι μια ονειρική περιοχή, συνώνυμο της γαλήνης & της ατελείωτης φυσικής ομορφιάς. Κάθε εποχή έχει ένα ξεχωριστό & εντυπωσιακό τοπίο να σου προσφέρει απλόχερα, όπως & ατελείωτες ευκαιρίες για απόλαυση και ευεξία.

Η εταιρεία μας  Natura AE τουριστικές επιχειρήσεις  συστήθηκε με πρωταρχικό στόχο να αναδείξει και να αναπτύξει αυτόν τον πανέμορφο ορεινό προορισμό της χώρας μας. Με κυρίους άξονες της ανάπτυξης μας  τον σεβασμό στο περιβάλλον  και την δημιουργία βιωματικών εμπειριών για τους επισκέπτες μας δημιουργήσαμε πριν έντεκα χρόνια το Kazarma lake resort & Spa. Ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα με όλες τις ανέσεις που επιβάλουν οι σύγχρονες ανάγκες φιλοξενίας αλλά και απόλυτα εναρμονισμένο στο Αγραφιώτικο τοπίο. Η πέτρα, το ξύλο, το σίδερο, υλικά παραδοσιακά  δόμησης  στην  περιοχή μας,  χρησιμοποιήθηκαν με σεβασμό, δημιουργώντας ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο, έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Με πολλαπλούς χώρους έτοιμους να υποδεχθούν κάθε τύπο εκδήλωσης . Τα άνετα και πολυτελή δωμάτια, το εστιατόριο μας με  δημιουργικές επιλογές της ελληνικής και ειδικότερα της  αγραφιώτικης κουζίνας, το cafe, το bar με θέα τη λίμνη, η χαλάρωση σε κάποια από τις πισίνες μας, σε συνδυασμό με την 24ωρη εξυπηρέτησή μας, φροντίζουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαμονή σας.

Στην  συνεχή προσπάθεια εξέλιξης  μας και θέλοντας να βελτιώσουμε τις outdoor εμπειρίες του επισκέπτη μας  προχωρήσαμε ένα βήμα πιο πέρα.  Η παροχή ξεναγήσεων με e-bike στην πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα ήταν η αρχή. Η επέκταση του δικτύου σε διαφορές επιλεγμένες πανέμορφες περιοχές της  Ελλάδας  ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μετά από μερικά χρόνια σχεδιασμού και επενδύσεων. Τα τελευταία 5 χρόνια, σταδιακά ανακαλύψαμε αυτές τις περιοχές και τις μοναδικές ποδηλατοδιαδρομές τους. Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες, εξαιρετική φιλοξενία, αξιόπιστο εξοπλισμό και μοναδικές εμπειρίες. Η εύκολη οδήγηση θα σας αφήσει ελεύθερους να εστιάσετε στην ομορφιά γύρω σας. Το Lake e-bike προσφέρει έμπειρους οδηγούς, άνετες μεταφορές και τέλειο συντονισμό και επικοινωνία. Όλα έχουν σχεδιαστεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Συχεχίζοντας το δημιουργικό μας όραμα, ένα ακόμη  σχέδιο μας  είναι ήδη σε εξέλιξη. Πριν 2 χρόνια η εταιρεία  προχώρησε σε μακροχρόνια μίσθωση του δημοτικού ξενώνα Νεοχωρίου. Πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους  ξενώνες της περιοχής σε ένα από τα εμβληματικότερα σημεία της. Η πανοραμική θέα του ξενώνα στην λίμνη, με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, τον καθιστούν μοναδικό. Η εταιρεία μας  πιστή στο όραμα της  έχει ήδη προβεί σε ολοκληρωμένη μελέτη συνολικής  ανακαίνισης και  πλήρους εκσυγχρονισμού του παλαιού ξενώνα. Έτσι θα μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στις σύγχρονες ανάγκες των επισκεπτών όσο και στα νέα περιββαντολογικά πρότυπα. Μια νέα πρόταση που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία  και φρεσκάδα, στο τομέα της φιλοξενίας  και της ψυχαγωγίας  της  λίμνης Πλαστήρα.

Συμπερασματικά, σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον,  γεμάτο προκλήσεις ,  οι άνθρωποι και οι συνεργάτες της  εταιρεία μας , με πολλή δουλεία, μεράκι, όνειρα  και συνέπεια, προσπαθούν παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας, ψυχαγωγίας και δράσης υψηλού επιπέδου. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις  και έξυπνο εξοπλισμό, στην καθημερινή υπηρεσία του επισκέπτη, 365 μέρες το χρόνο προσφέροντας βιωματικές εμπειρίες  κάθε επιταγή του σήμερα με το βλέμμα στο αύριο.

KAZARMA RESORT  & SPA

Natura συνεδριακό κέντρο

Lake bike BY KAZARMA

Νέο Project Αγνάντι Hotel