Η Σελήνη βρίσκεται στον επικοινωνιακό Ζυγό ευνοώντας καταλυτικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

27 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον επικοινωνιακό Ζυγό ευνοώντας καταλυτικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Η ανάγκη για επικοινωνία και συντροφικότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς απευθυνόμαστε στο περιβάλλον μας με την ελπίδα να περάσουμε όμορφα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον επικοινωνιακό Ζυγό ευνοώντας καταλυτικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Είναι απαραίτητο να συναναστραφούμε ανθρώπους που αποδέχονται την προσωπικότητά μας. Αφού μέσα από αυτούς νιώθουμε την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή μας να αυξάνονται κατακόρυφα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην υποχωρούμε έναντι των αναγκών μας προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τους γύρω μας.

Είναι προτιμότερο να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας καλύπτουν. Παρά να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές μας διεκδικήσεις και απαιτήσεις αφήνοντας μας ακάλυπτους. Η μέρα είναι ιδανική για να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συνεργασίες που θεωρούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μας. Παράλληλα το έντονο φλερτ θα πρωταγωνιστήσει σε κάθε κοινωνική επαφή και δεν αποκλείεται να μας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να φέρουν νέα πνοή στην αισθηματική μας ζωή.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με την Σελήνη στον Ζυγό τα ξημερώματα μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική αναστάτωση το πρωί καθώς φαίνεται ότι δεν είμαστε βέβαιοι για ότι διεκδικούμε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε κάθε επικοινωνία και επαφή. Είναι εύκολο να αντιπαρατεθούμε με πρόσωπα λόγω της δικής μας νευρικότητας.

Οι συνθήκες αλλάζουν το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη που μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε τον εαυτό μας.

Και να δραστηριοποιηθούμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα σε ότι μας ικανοποιεί. Σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές μπορούν να επιτευχθούν καθώς η δυναμική και η αισιοδοξία περισσεύουν. Και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για το μέλλον. Ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα ομορφύνουν την ημέρα.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί συναισθηματική σταθερότητα και την ανάγκη να προχωρήσουμε με αρνητικότητα και μεθοδικότητα. Σε κάθε στόχο και φιλοδοξία που θέλουμε να πετύχουμε.

myastro