Ο κύβος ερρίφθη: Σασμός και του χρόνου στον Alpha!

27 Δεκεμβρίου 2021 09:40

Σασμός: σοκ! Χώρισε και αποχωρεί από τη σειρά

O κύβος ερρίφθη! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, επικυρώθηκε η αποκάλυψη που είχαμε κάνει. Και θα βλέπουμε στις οθόνες μας τον Σασμό και την επόμενη σεζόν.

Ο κύβος ερρίφθη: Σασμός και του χρόνου στον Alpha!

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του iciao δικαιώνεται. Ο Σασμός θα συνεχιστεί έπειτα από τις πιέσεις του Alpha. Η εταιρεία παραγωγής είπε το μεγάλο «ναι», αφού πήρε τη συγκατάθεση των συντελεστών.

Πλέον, το βάρος πέφτει στους συγγραφείς. Γιατί η συνέχεια θα φέρει όχι μόνο παράταση στην αγωνία για τις εξελίξεις αλλά και μεγάλες αλλαγές στο σενάριο. Σίγουρο θεωρείται πως κάποιοι θάνατοι και κάποιες αποκαλύψεις θα καθυστερήσουν.

Ενώ κάποιοι ήρωες που ετοιμάζονταν να αφήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο τηλεοπτικά, θα χαίρουν άκρας υγείας, για αρκετά επεισόδια ακόμη. Ο σασμός, δηλαδή η συμφίλιωση μην περιμένετε να γίνει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο σκηνοθέτης του Σασμού Κώστας Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Happy Day του Alpha. Αν και δεν έδωσε σαφή spoiler για να μας κρατήσει όπως είναι φυσικό σε αγωνία, έδωσε μερικά πολύ χρήσιμα στοιχεία.

Η φράση του: «Το αν ο Σασμός συνεχίσει θα εξαρτηθεί από το αν αποκαλυφθεί ως δολοφόνος ο Μαθιός» είναι καταλυτική. Ο Κώστας Κωστόπουλος φυσικά αρκέστηκε να πει στη συνέχεια πως οι σεναριογράφοι ασχολούνται αυτή τη στιγμή με ένα γάμο και ετοιμάζουν φυλακές.