Γιώργος Καρτελιάς – Ελίνα Παπίλα: κι όμως ένας τσακωμός τους κράτησε για δυο χρόνια χωριστά

27 Δεκεμβρίου 2021 09:20

Γιώργος Καρτελιάς - Ελίνα Παπίλα: κι όμως ένας τσακωμός τους κράτησε για δυο χρόνια χωριστά

Το τηλεοπτικό δίδυμο του Breakfast @Star βρέθηκε στο Dot  και μίλησαν για την εμπειρία τους από την πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία. Ενώ έχουν ήδη συνεργαστεί για αρκετό καιρό στο ραδιόφωνο.

Γιώργος Καρτελιάς – Ελίνα Παπίλα: κι όμως ένας τσακωμός τους κράτησε για δυο χρόνια χωριστά.

«Εμείς κάναμε πρωινό στο ραδιόφωνο. Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο στον σταθμό και μας ζήτησαν. Μίλησε ο Γιώργος γιατί εγώ έλειπα και μετά μου είπε ότι θέλουν να κάνουμε ραντεβού. Εγώ είπα ότι δεν πάω. Μόλις είχα γεννήσει, δεν ήθελα. Μετά από δύο μέρες μας ξαναπήραν. Όταν πήγαμε, έγινε ξεκάθαρη η πρόταση. Στο γυρισμό πήραμε τον αδερφό του Γιώργου κι εγώ τον άντρα μου». Είπε η Ελίνα Παπίλα.

«Δεν μας πίστευε κανένας όταν τους το είπαμε». Συμπλήρωσε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Οι αντιδράσεις τους για την πρώτη ημέρα

Ελίνα Παπίλα: «Έπαθα μεγάλο πανικό περίπου 20 μέρες πριν από την πρεμιέρα. Δεν ήθελα να το συζητάω καν ότι έχουμε εκπομπή. Στην πρεμιέρα ήμουν πιο χαλαρή. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου έχει καταλάβει τι κάνω, δεν της κάνει τρομερή εντύπωση. Στο ίδιο mood και ο μικρός μου γιος».

Γιώργος Καρτελιάς:«Στην πρεμιέρα δεν πήγε κανείς σχολείο, δεν πήγε κανείς δουλειά, για να με δουν. Το βράδυ ο γιος μου, μου λέει “μπαμπά σε είδα στην τηλεόραση, θα είσαι και αύριο; Θα έρθω μαζί”».

Για τα νούμερα της τηλεθέασης

«Το κανάλι μας είπε να μην τα κοιτάμε. Ήταν από τις πρώτες συμβουλές και ότι δεν τους ενδιαφέρει να πάμε στο νούμερο ένα».

«Έχω έρθει σε δύσκολη θέση στην εκπομπή. Κάθε βράδυ την βλέπω ξανά. Βλέπω και τον ανταγωνισμό. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα». Είπε η Ελίνα.

«Μίλησα με τον Bo, μου έλεγε ότι έχει κουνούπια, δεν μπορούσαν να κοιμηθούν και το μετάνιωσα. Πιο πολύ τα κουνούπια με επηρέασαν, όχι τόσο η πείνα». Είπε ο Γιώργος Καρτελιάς, δηλώνοντας ότι είχε σκεφτεί να πάει στο Survivor.

Ο τσακωμός που τους χώρισε επαγγελματικά

«Έχω φύγει από το ραδιόφωνο, έχω παραιτηθεί. Είχα πάει σε άλλο ραδιόφωνο και δούλευα και επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και τότε κάναμε μαζί το πρωινό». Δήλωσε η Ελίνα Παπίλα.