Ο μιντιάκιας: τα… βαριά χαρτιά που ετοιμάζονται να μπουν στο Survivor

29 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: τα… βαριά χαρτιά που ετοιμάζονται να μπουν στο Survivor

Επειδή άρχισαν να λέγονται πολλά και να γράφονται ακόμη περισσότερο, καλό θα είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι για το Survivor. Σε 15 ημέρες θα φανεί τι μέλλει φέτος στον Άγιο Δομίνικο. Όταν και θα μπει στο παιχνίδι όλο το βαρύ πυροβολικό της τηλεθέασης. Το οποίο φέτος έχει σαρώσει τα πάντα.

Ο μιντιάκιας: τα… βαριά χαρτιά που ετοιμάζονται να μπουν στο Survivor.

Μην ξεχνάτε ότι εκτός από τον Σασμό και τη Γη της Ελιάς, μπαίνουν με τη νέα χρονιά ξανά οι Άγριες Μέλισσες. Και να μην ξεχνάμε ότι έρχεται με… φόρα από τις 3 Ιανουαρίου και η Σκοτεινή Θάλασσα. Οπότε γύρω στις 15 Ιανουαρίου θα μπορούμε να έχουμε μία πρώτη γεύση για το πού θα κάτσουν τα νούμερα.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Ατζούν και οι συνεργάτες του. Οι οποίοι κρατούν πολύ χαμηλά την μπάλα. Ο μεγάλος στόχος είναι να κατακτηθεί η κορυφή, όπως έγινε και την περσινή σεζόν. Μόνο που φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Και η πρωτιά θα σημαίνει το όγδοο θαύμα.

Ο Τούρκος παραγωγός τη δεδομένη στιγμή τηρεί στάση αναμονής. Και αν δει ότι τα νούμερα δεν είναι αυτά που θέλει, τότε θα ρίξει στη μάχη τα μεγάλα όπλα. Το πρώτο που θα πέσει στη μάχη αναμένεται να είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Όχι μόνο έχει μιλήσει με τον Ατζούν αλλά έχει συμφωνήσει να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Ουσιαστικά περιμένει ένα τηλέφωνο για να ετοιμάσει βαλίτσες. Και όλοι ξέρουν ότι η Κάτια έχει ρεύμα στους φαν του Survivor. Πολύ μεγάλο. Βέβαια, δεν είναι η μόνη που ετοιμάζεται για το εξωτικό νησί. Και ο περσινός νικητής, ο Σάκης Κατσούλης έχει λάβει τηλεφώνημα από τον Ατζούν.

Βέβαια, όπου Σάκης Κατσούλης, υπάρχει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αυτοί οι δύο πάνε πακέτο. Επίσης, ακούστηκε έντονα και το όνομα της προηγούμενης νικήτριας, Κατερίνας Δαλάκα. Και δεν υπολογίζουμε βέβαια και άλλους που δεν έχουν σχέση με προηγούμενα Survivor, όμως έχουν έτοιμες τις βαλίτσες τους.

Όλοι αυτοί θα καταφέρουν να δώσουν πρωτιά στο Survivor, όπως είναι και το όνειρο του Ατζούν; Δύσκολο γιατί η μυθοπλασία είναι πάρα πολύ δυνατή φέτος. Και υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Δεν είναι πλέον μόνο οι Μέλισσες απέναντι. Και το κυριότερο; Μπορούν να φτάσουν τα επεισόδια μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Τουλάχιστον…