Αλεξάνδρα Ούστα – Γιάννης Σαρακατσάνης: περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

11 Οκτωβρίου 2019 12:17

Ούστα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους φαίνεται ότι ζουν η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Καρακατσάνης καθώς περιμένουν να έρθει σε λίγους μήνες στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους που κάνουν οι φήμες, ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, άρχισαν να φουντώνουν καθώς όλοι πρόσεξαν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού.
Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πρεμιέρα της παράστασης, «Αρχιμάστορας Σόλνες», στο θέατρο Ιλίσια, με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Λέχου.
Μετά την παράσταση, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και η Αλεξάνδρα Ούστα φωτογραφήθηκαν μαζί με τους πρωταγωνιστές και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν πέρασε απαρατήρητη.
Οι ίδιοι έως τώρα δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την εγκυμοσύνη, αφού αποφεύγουν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή και επικεντρώνονται στη δουλειά τους.

Ούστα

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης και η Αλεξάνδρα Ούστα είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους την 1η Σεπτεμβρίου του 2016, όταν έκαναν έναν πολιτικό γάμο, στο Δημαρχείο της Καλλιθέας. Στο γάμο ήταν μάρτυρες η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο κολλητός φίλος του γαμπρού, Γιώργος Σκέμπερης.