Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η αλήθεια για το μέλλον της Μαλέσκου

31 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η αλήθεια για το μέλλον της Μαλέσκου

H άγρια κόντρα με τον Τάσο Χαλκιά ήταν για πολλούς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για την Ιωάννα Μαλέσκου. Και μάλιστα ήταν σίγουροι ότι η εκπομπή της θα κοβόταν με τον ερχομό της νέας χρονιάς. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάσουν.

Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η αλήθεια για το μέλλον της Μαλέσκου.

Η αλήθεια είναι ότι η Ιωάννα δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προκαλέσει εντάσεις με τη συμπεριφορά της μέσα στο κανάλι. Και η κατάσταση έχει βγει και στο παρελθόν εκτός ορίων. Βέβαια, τώρα με τον Χαλκιά είναι σίγουρο ότι τα πράγματα ξέφυγαν λίγο περισσότερο και άρχισαν αμέσως τα σενάρια.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη. Αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει η εκπομπή της Μαλέσκου μέχρι το καλοκαίρι. Και όχι μέχρι τον Ιούνιο, αλλά όλα δείχνουν μέχρι το τέλος του Ιουλίου. Στον ΣΚΑΪ μάλιστα περιμένουν ότι θα ξεκολλήσουν άμεσα και από τα μονοψήφια.

Τα μέχρι τώρα νούμερα έχουν προκαλέσει έντονη παγωμάρα, αφού με πεντάρια και εξάρια δεν γίνεται δουλειά. Και δεν υπάρχει μέλλον. Όμως, βλέπουν φως στον ορίζοντα. Όπου ορίζοντας φυσικά ο Άγιος Δομίνικος. Το Survivor είναι αυτό που θα δώσει παράταση στο Love it.

Κι αυτό γιατί οι ειδήσεις από μέσα (πιστεύουν ότι) θα δώσουν ώθηση στην εκπομπή της Μαλέσκου που θα ξεφύγει από τη μέχρι τώρα μιζέρια. Όσον αφορά τα νούμερα. Αν και με το Survivor δεν πάρει τα πάνω της η εκπομπή, τότε είναι σίγουρο ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Κακά τα ψέματα, με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει η εκπομπή μετά το καλοκαίρι. Και η Μαλέσκου θα αποχαιρετήσει τον ΣΚΑΪ. Αν τα νούμερα λόγω του Survivor, εξακολουθούν να είναι… πολικά, τότε μην αποκλείσετε το διαζύγιο να βγει νωρίτερα.

Ανατροπή θα υπάρξει αν η Ιωάννα παραμείνει σερί μέχρι το καλοκαίρι σε διψήφια νούμερα. Σε καλά διψήφια νούμερα. Πάντως, μη νομίζετε ότι θα μείνει εκτός τηλεόρασης. Έτσι τουλάχιστον μου σφύριξε ένα πουλάκι. Ότι οι φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από μερικά 24ωρα για συγκεκριμένο κανάλι έχουν βάση.