Άγριες μέλισσες spoiler: η Δρόσω μαθαίνει το ένοχο μυστικό του Κωνσταντή και τον χωρίζει!

3 Ιανουαρίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: η Δρόσω μαθαίνει το ένοχο μυστικό του Κωνσταντή και τον χωρίζει!

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή περνούν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους στις Άγριες Μέλισσες. Είναι αποφασισμένοι να πορευτούν μαζί στη ζωή και ετοιμάζουν τον γάμο τους.

Άγριες μέλισσες spoiler: η Δρόσω μαθαίνει το ένοχο μυστικό του Κωνσταντή και τον χωρίζει!

Η Δρόσω είπε το μεγάλο ναι στην πρόταση του Κωνσταντή και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι ευτυχισμένα με την απόφασή τους.

Τίποτα δεν δείχνει να χαλάει την ευτυχία τους, παρά τις αντιξοότητες και τα όσα άσχημα συμβαίνουν τριγύρω τους. Μέχρι που μια αποκάλυψη από το παρελθόν κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι ο Κωνσταντής διατηρούσε κρυφό δεσμό με τη Ζωή. «Δεν το πιστεύω ότι είχες σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα! Πώς το έκανες αυτό, Κωνσταντή;», του λέει και εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Δεν ήξερα ούτε ότι ήταν παντρεμένη ούτε ποιος είναι ο άντρας της! Αυτά τα έμαθα μετά… Δηλαδή μου τα είπε η ίδια». Η Δρόσω, όμως επιμένει: «Και πάλι! Συνέχισες να είσαι μαζί της και δεν μου έχεις πει τίποτα! Και τόσο καιρό συναντιέστε εδώ στο χωριό σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Επίσης είναι η μητέρα του Λευτέρη. Πώς θα τον αντικρίσω αν μάθει την αλήθεια;».

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, η Δρόσω ζητάει από τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Ενώ και η Μυρσίνη αναλαμβάνει δράση όταν μαθαίνει πως ο Κωνσταντής ετοιμάζεται για γάμο με τη Δρόσω. «θα παντρευτείς τη φόνισσα του αδελφού σου; Σ’ έβαλε πάλι στο βρακί της και σε κάνει ό,τι θέλει! Δεν πρόκειται να επιτρέψω ποτέ να γίνει αυτός ο γάμος», του ξεκαθαρίζει.

Ο Κωνσταντής κυλάει ξανά στο ποτό μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει άμεσα όχι μόνο λόγω του Ακύλα αλλά και λόγω του αλκοόλ.