Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας τον εκνευρισμό των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού

4 Ιανουαρίου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας τον εκνευρισμό των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού

Η ανάγκη να βρεθούμε με το φιλικό περιβάλλον είναι έντονη. Είναι σημαντικό για εμάς να συναναστραφούμε πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις απόψεις μας και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή.

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας τον εκνευρισμό των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού.

Απαραίτητο είναι να έρθουμε σε επαφή με ομοϊδεάτες θέλοντας έτσι να κινηθούμε σε μία κοινή γραμμή πλεύσης. Που μας εκφράζει και μας ενώνει με το περιβάλλον που βρισκόμαστε.

Σημαντικό είναι για εμάς να προχωρήσουμε σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Μέσα από αυτούς έχουμε την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε τάσεις αλαζονείας και εγωκεντρισμού που είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν. Είναι απαραίτητο να είμαστε συγκαταβατικοί στις διαφωνίες και τις διαφορετικές απόψεις των άλλων. Δίνοντας χώρο και χρόνο να αναπτυχθούν σκέψεις που μπορεί να εμπλουτίσουν τους σχεδιασμούς και τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στον Υδροχόο τα ξημερώματα εντείνοντας την ανάγκη για μετακινήσεις, συζητήσεις και επικοινωνία.

Δεν θα διστάσουμε να ξενυχτήσουμε με τους φίλους μας εκφράζοντας ιδέες και πρωταγωνιστώντας σε συζητήσεις που είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το απόγευμα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις λόγω ανατροπών και υπερέντασης που επικρατεί στον φιλικό περίγυρο. Ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και οδηγούν σε συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για εμάς. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικές δυσκολίες που θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε τα σχέδιά μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνοντας την κατήφεια, το αίσθημα της ευθύνης και του περιορισμού σε όλα τα επίπεδα. Πιθανό είναι να απομακρυνθούμε από τον φιλικό περίγυρο επιδιώκοντας έτσι να επανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να επαναπροσδιορίσουμε τις σκέψεις μας. Η απαισιοδοξία δεν πρέπει να επηρεάσει την λογική μας καθώς είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε δύσκολη στιγμή θα ξεπεραστεί αρκεί να πιστεύουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητές μας.

myastro