Τα ζώδια της γης και του νερού έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έντονες στιγμές

5 Ιανουαρίου 2022 07:45

Τα ζώδια της γης και του νερού έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έντονες στιγμές

Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μονοπωλεί την ημέρα και εκτοξεύει στα ουράνια συναισθήματα και πάθος.

Τα ζώδια της γης και του νερού έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έντονες στιγμές με πρόσωπα από το παρελθόν ή νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή τους.

Γενικότερα η διάθεσή μας θα είναι ιδιαίτερα θετική καθώς ευαισθησία και ωριμότητα λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή μας και διεκδικούν και πάλι την θέση στο πλευρό μας. Σημαντικό είναι να απολαύσουμε τις στιγμές χωρίς ενοχές και προκαταλήψεις. Άλλωστε μας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσουμε ένα κεφάλαιο που είναι σημαντικό για εμάς.

Καθοριστικές θα είναι και οι νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο ιδιαίτερα σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Πρόσωπα που πιστεύουν στις δυνατότητές μας θα μας βοηθήσουν να προωθήσουμε επαγγελματικούς στόχους που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Η φαντασία και η δημιουργικότητα θα βοηθήσουν να εντυπωσιάσουμε το επαγγελματικό περιβάλλον και να κατακτήσουμε τη θέση που μας αρμόζει.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο εντείνοντας την διάθεση για επικοινωνία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον.

Η εμπλοκή σε ομάδες και συλλόγους είναι σημαντική καθώς μέσα από την ομαδική προσπάθεια μας δίνεται η ευκαιρία να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στόχοι και φιλοδοξίες επανεξετάζονται ή τίθενται εκ νέου. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή οι πρωτότυπες ιδέες και η πρωτοποριακή αντίληψη των πραγμάτων θα ενθουσιάσουν ανώτερους και πρόσωπα εξουσίας.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Τοξότη δημιουργεί προϋποθέσεις δυναμικών πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων. Δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε με γοργά βήματα προς την επίτευξη των ονείρων μας. Οι επιλογές που θα πραγματοποιήσουμε θα είναι με γνώμονα το μέλλον και την προσωπική μας εξέλιξη. Όμορφες στιγμές θα περάσουμε με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Η διασκέδαση και η καλή παρέα δημιουργούν ένα σκηνικό αισιοδοξίας που μας εκφράζει και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας. Σημαντικές αποφάσεις μπορεί να παρθούν που θα αφορούν την ενασχόλησή μας με πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά αντικείμενα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

myastro