Η Μαριάννα Λάτση έκλεισε ολόκληρο όροφο στο Ιασώ για τον γιο της Εριέττας

5 Ιανουαρίου 2022 20:15

Η Μαριάννα Λάτση έκλεισε ολόκληρο όροφο στο Ιασώ για τον γιο της Εριέττας

Η Μαριάννα Λάτση ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά και βέβαια δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην «επιχείρηση» που έχει στηθεί για να υποδεχτεί στον κόσμο το εγγόνι της.

Η Μαριάννα Λάτση έκλεισε ολόκληρο όροφο στο Ιασώ για τον γιο της Εριέττας.

Bodyguards, χρυσές ετοιμασίες και γιατροί από την Ελβετία

Η κόρη της επιχειρηματία από το Νίκο Κούρκουλο, Εριέττα Κούρκουλου, σε λίγο θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Καρπό του γάμου και του έρωτά της με το Βύρωνα Βασιλειάδη. Και βέβαια η μέλλουσα γιαγιά, Μαριάνα Λάτση, θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Γι αυτό και πήρε την όλη υπόθεση επάνω της.

Όπως λένε πηγές από το «Ιασώ», η Μαριάννα Λάτση έχει φροντίσει ώστε τα μέτρα ασφαλείας να είναι τα μεγαλύτερα δυνατά στο μαιευτήριο, τη μέρα που θα μπει σε αυτό η Εριέττα. Αλλά και για όλο το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκεί. Για το λόγο αυτό έχει επιστρατεύσει τους άντρες της προσωπικής της ασφαλείας. Οι οποίοι θα μετατρέψουν κυριολεκτικά σε φρούριο το μαιευτήριο.

Έκλεισε όλον τον όροφο

Στο ίδιο πλαίσιο, η Μαριάννα Λάτση έχει φροντίσει ώστε ολόκληρος ο όροφος στον οποίο θα γεννήσει η Εριέττα να είναι άδειος. Ώστε να βρίσκονται εκεί μόνο τα μέλη της οικογένειάς της και οι γιατροί. Γιατροί οι οποίοι θα έλθουν από την Ελβετία, ειδικά για να φροντίσουν την Εριέττα και το μωρό. Κατόπιν παρέμβασης της ίδιας της Μαριάνας Λάτση.

Η επιχειρηματίας είναι αποφασισμένη ο πρώτος της εγγονός να έρθει στον κόσμο σαν πρίγκιπας και φυσικά τα έξοδα δεν είναι θέμα.

πηγή: περιοδικό Ciao