Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες προκαλώντας αναταράξεις τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

7 Ιανουαρίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες προκαλώντας αναταράξεις τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Καταστάσεις που εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο καθώς απαιτούν λύσεις. Απαραίτητο είναι να ξεφύγουμε από κάθε είδους συναισθηματικό φραγμό και αυταπάτη που δεν μας επιτρέπει να δούμε με ρεαλισμό την κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζουμε.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες προκαλώντας αναταράξεις τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Η ανάγκη να απομακρυνθούμε από το ευρύτερο περιβάλλον είναι έντονη καθώς ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε κατάματα τον εαυτό μας και ότι μας απασχολεί. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν επανέρχονται, έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε οριστικές λύσεις ώστε να απαλλαγούμε από περιττά βάρη.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με την Σελήνη στους Ιχθύες νωρίς το πρωί μας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Επαγγελματικές καταστάσεις από το παρελθόν επανέρχονται, όμως ρεαλισμός και ενσυναίσθηση μπορούν να μας καθοδηγήσουν με ιδανικό τρόπο. Η κατανόηση και η ωριμότητα που δείχνουμε θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις.

Αργότερα η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη αυξάνοντας την ένταση και τη νευρικότητα.

Η ανάγκη να ανοίξουμε τα φτερά μας με δυναμικό τρόπο μπορεί να περιορίζεται από ανασφάλειες και φόβους. Καλό είναι να μην εκτονώσουμε την ένταση σε πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον προκαλώντας κόντρες και τριβές που δεν θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό μας. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε συνομιλίες και συζητήσεις καθώς η συμπεριφορά μας μπορεί να εγείρει έντονες αντιδράσεις.

Το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επανασυνδέσεις. Με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να λυθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Δημιουργικότητα, διαίσθηση και αποφασιστικότητα μας βοηθούν να λάμψουμε και να ξεχωρίσουμε στον χώρο της καριέρας.

Το απόγευμα η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αλλοιώνει την πραγματικότητα καθώς οι αυταπάτες κυριαρχούν. Ο συναισθηματισμός εκδηλώνεται σε υπερβολικό βαθμό και πιθανά να υπάρξουν εξάρσεις που θα επηρεάσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Οι συνθήκες δεν ευνοούν σημαντικές αποφάσεις. Ας στραφούμε στην τέχνη, τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό ώστε να βρούμε εσωτερική ισορροπία και ψυχική αρμονία.

myastro