Survivor 5 – Βισκαδουράκης σε Γιωρίκα: «Είμαι κοντά σου από εδώ και πέρα. Θα τον αποτελειώσω εγώ τον βλάχο»

12 Ιανουαρίου 2022 08:23

Survivor 5 - Βισκαδουράκης σε Γιωρίκα: «Είμαι κοντά σου από εδώ και πέρα. Θα τον αποτελειώσω εγώ τον βλάχο»

Έναν αγώνα μπάσκετ κλήθηκαν να ολοκληρώσουν οι δύο ομάδες στο Survivor 5 στην χθεσινή διεκδίκηση του επάθλου. Ο οποίος κατέληξε σε μπουνιές και σπρωξίματα ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Γιώργο Πιλίδη.

Survivor 5 – Βισκαδουράκης σε Γιωρίκα: «Είμαι κοντά σου από εδώ και πέρα. Θα τον αποτελειώσω εγώ τον βλάχο».

Νικητές βγήκαν οι Διάσημοι με 5-2. Και κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας που τους έκανε πολύ χαρούμενους στο τέλος της ημέρας. Πριν από αυτό όμως υπήρχε γκρίνια, ένταση και καυγάδες.

«Μάζεψε το στόμα σου» φώναξε ο Γιώργος Κατσαούνης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης του απάντησε φανερά εκνευρισμένος: «Γιατί τι θα μου κάνεις;».

Την κατάσταση επιβάρυνε κι άλλο το σχόλιο του Θανάση Βισκαδουράκη: «Συγγνώμη είδατε πως το εκμεταλλεύτηκα κι έδωσα πάσα στον Γιωρίκα; Είμαι κοντά σου από εδώ και πέρα. Θα τον αποτελειώσω εγώ τον βλάχο».

Η ένταση συνεχίστηκε και στην ομάδα των Διασήμων του Survivor 5, με τον Βαλάντη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Αρκετά παιδιά από την ομάδα μου δεν έχουν καταλάβει που έχουν έρθει. Νομίζω ότι έχουν αφήσει τον μπάτλερ σπίτι και δεν τον έχουν φέρει εδώ. Πρέπει δηλαδή να έχουν έναν υπηρέτη. Πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα… Είναι παιχνίδι για την επιβίωση κι εγώ εδώ πέρα παίζω με την υγεία μου».  Είπε φωνάζοντας ο Βαλάντης.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας του απάντησε: «Αν δεν σου αρέσει, φύγε, Είναι παιχνίδι κι ήξερες από την αρχή τους κανόνες».