Μόνο στο CIAO: Άγριο κυνηγητό από τη Δίωξη: Πήγαν να κλέψουν τα λεφτά της Μενεγάκη!

15 Οκτωβρίου 2019 10:10

Μενεγάκη

Ένα κανονικό θρίλερ εκτυλίχθηκε τις τελευταίες μέρες, με πρωταγωνιστές την Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο Παντζόπουλο και τη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ένα θρίλερ, το οποίο θα μπορούσε να έχει πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις με τεράστιο κόστος για την παρουσιάστρια.

Με τρόμο η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ανακάλυψαν κάποια στιγμή ότι άγνωστοι προσπάθησαν να σπάσουν τους κωδικούς των τραπεζικών λογαριασμών της παρουσιάστριας και να μπουν σε αυτούς με όποιες συνέπειες θα μπορούσε να έχει αυτό. Να της πάρουν τα χρήματα δηλαδή. Μάλιστα, ένας από τους βασικούς λογαριασμούς της Ελένης Μενεγάκη είναι κοινός με τον επιχειρηματία σύζυγό της και τα χρήματα τα οποία υπάρχουν σε αυτόν είναι απότοκο των κοινών τους επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την απόπειρα παραβίασης στο «παρά πέντε» και φυσικά αμέσως απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι άντρες της οποίας κινητοποιήθηκαν άμεσα και επιδόθηκαν σε ένα άγριο κυνηγητό για την αποκάλυψη των ανθρώπων που προσπαθούσαν να «σπάσουν» τους τραπεζικούς κωδικούς του ζευγαριού.

Κι έτσι αποκαλύφθηκε ότι οι άγνωστοι που προσπάθησαν να παραβιάσουν τους λογαριασμούς δεν ήταν κάποιοι τυχαίοι, αλλά αδίστακτοι επαγγελματίες χάκερ, οι οποίοι δεν θα σταματούσαν αν δεν πετύχαιναν το σκοπό τους… Κάτι που θα έκανε τεράστια ζημιά στην παρουσιάστρια, καθώς τα χρήματα που κρατάει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς δεν είναι και λίγα.

Μενεγάκη

10 χρόνια έρωτας

Το ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι έκλεισε τα 10 χρόνια της γνωριμίας και του έρωτά του. Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου ήρθε να ταράξει τα media κάπου στα τέλη του 2009 και αρχές 2010, οπότε και χύθηκαν τόνοι μελανιού γι’ αυτό το ειδύλλιο…

Η Ελένη Μενεγάκη εκείνο το καλοκαίρι χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει τότε τις τελευταίες του κοινές διακοπές στη Ζάκυνθο και μετά η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να ξεκουραστεί για λίγο στα Άχλα, στην Άνδρο, όπου και γνώρισε τον απόλυτο έρωτα, στα μάτια του Μάκη Παντζόπουλου.

Μενεγάκη

Στην αρχή η Ελένη Μενεγάκη δεν μιλούσε για τη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο, παρόλο που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας τρυφερές φωτογραφίες τους. Εκπομπές και περιοδικά τότε είχαν πρώτο θέμα τον έρωτα της παρουσιάστριας με τον Μάκη. Ο καιρός πέρασε και το ζευγάρι ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις, όμως η ίδια η Ελένη παρέμενε φειδωλή στις δηλώσεις της μέχρι τη μέρα που ήρθε στον κόσμο η Μαρίνα τους.

Το ζευγάρι επισημοποίησε κρυφά τη σχέση του πριν από τέσσερα χρόνια και λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη τους. Η Ελένη και ο Μάκης επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.