Κωνσταντίνος Πεταλωτής- Survivor 5: ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή μιλά για τη σχέση τους και φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο

14 Ιανουαρίου 2022 09:57

Κωνσταντίνος Πεταλωτής- Survivor 5: ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή μιλά για τη σχέση τους και φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο

Ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Μυριέλλα Κουρεντή. Δήλωσε ότι την στηρίζει στο Survivor 5 και πως αυτές τις ημέρες πετάει κι ο ίδιος για τον Άγιο Δομίνικο.

Κωνσταντίνος Πεταλωτής- Survivor 5: ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή μιλά για τη σχέση τους και φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Με την Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε Σέρρες για τις ανάγκες της παραστάτης που έπαιζε. Ήρθαμε κοντά, βγαίναμε. Ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ,. Τον Σεπτέμβριο, για δικούς μας λόγους, αποφασίσαμε να το λήξουμε.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! Η Μυριέλλα, όπως την γνώρισα, έτσι είναι και μέσα στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει». Δήλωσε στο Love it.

«Ως τηλεθεατής δεν θα μπορούσα να είμαι αντικειμενικός, οπότε δεν θα ήθελα να το σχολιάσω». Είπε για το φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές στις ημέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους λόγω της αναγνωρισιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο».