Κώστας Νικούλι: «Δεν υπάρχει πρόταση για το Survivor, μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό»

18 Ιανουαρίου 2022 19:15

Κώστας Νικούλι: «Δεν υπάρχει πρόταση για το Survivor, μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό»

Ο Κώστας Νικούλι βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τον ρόλο του στον Σασμό, όπου βρίσκει τραγικό θάνατο.

Κώστας Νικούλι: «Δεν υπάρχει πρόταση για το Survivor, μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό».

«Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση». Απάντησε για τις φήμες που τον θέλουν να πετάει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός ότι η ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι και πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά. Πάντα έκανα διακοπές στην Αλβανία το καλοκαίρι. Μας έπαιρνε ο παππούς μου 1η Ιουνίου και μας έφερνε μέσα Σεπτέμβρη. Μιλάω τη γλώσσα, αλλά όχι με τόση άνεση».

Ο Σασμός

«Την προηγούμενη εβδομάδα», ήταν το τελευταίο του γύρισμα για τον Σασμό, όπως είπε. Ενώ του αρέσει να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και φροντίζει να μαθαίνουν τις εξελίξεις της σειράς.

«Το αστείο είναι ότι πολλές φορές είμαι έξω σε κάποια ταβέρνα και αρχίζω να μιλάω δυνατά και ακούνε τις εξελίξεις και μένουν κοκαλωμένοι».

https://youtu.be/JA92XKuVk2k