Σασμός spoiler: η Καλλιόπη τρέμει ότι ο Αστέρης θα έχει την τύχη του πατέρα του

20 Ιανουαρίου 2022 09:00

Σασμός: ο Αστέρης στρέφεται στον Θεό για να εξιλεωθεί

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πετρή στον Σασμό. Και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και είναι διαλυμένος.

Σασμός spoiler: η Καλλιόπη τρέμει ότι ο Αστέρης θα έχει την τύχη του πατέρα του.

Στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό. Και τα ξαδέλφια απ’ το Ηράκλειο διψούν για εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή.

Εν τω μεταξύ, η μεγάλη ώρα φτάνει και πραγματοποιείται η κηδεία του Πετρή. Εκείνη τη στιγμή, αποφασίζει και ο Αστέρης να βγει οριστικά από τη σπηλιά όπου κρυβόταν και παραδίδεται στην Αστυνομία!

Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέλφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο και να μη συνεχίσουν αυτό το λουτρό αίματος. Εκείνοι, όμως, πιστεύουν πως το αίμα πληρώνεται με αίμα. Θέλουν να εκδικηθούν και οι Σταματάκηδες αντιλαμβάνονται πως κινδυνεύουν.

Εν τω μεταξύ, η Καλλιόπη τρέμει πως ο Αστέρης θα έχει την τύχη του πατέρα του στη φυλακή. Λίγες ημέρες αργότερα, κι ενώ ο Αστέρης βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο.

Οι δυο τους έχουν μία κουβέντα για όσα έγιναν και ο Αστέρης είναι χειρότερα ψυχολογικά, καθώς συνειδητοποιεί πόσο πόνο προκάλεσε. Από την άλλη, η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε, αλλά η επιμονή της να αναλάβει την υπεράσπιση του Αστέρη τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Άγγελο.