Dancing with the stars : η Μπέσσυ Αργυράκη αποχώρησε οικειωθελώς!

22 Ιανουαρίου 2022 01:19

Τόπο στα νιάτα έδωσε η Μπέσσυ  Αργυράκη κάνοντας την κριτική επιτροπή και το κοινό να δακρύσουν από συγκίνηση. Η τραγουδίστρια έδωσε για άλλη μια φορά μέσα από το λαμπερό φιλανθρωπικό show, ένα μάθημα ζωής.

Μαζί με τον  Έντουαρντ Στεργίου ήταν οι δυο διαγωνιζόμενοι που έμειναν στο τέλος και επρόκειτο να διαγωνιστούν στην τελευταία φάση της βραδιάς, στο Dance Off με τους κριτές να αποφασίζουν ποιο από τα δυο ζευγάρια θα έμενε στο διαγωνισμό και θα περνούσε στον ημιτελικό της επόμενης εβδομάδας.

Πριν από αυτή τη διαδικασία λοιπόν, η Μπέσσυ Αργυράκη πήρε το λόγο και ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς παραχωρώντας τη θέση της στον Έντουαρντ.  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, τους καινούργιους φίλους μου, την παραγωγή για αυτό το ταξίδι και να παραχωρήσω τη θέση μου. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω άλλο. Θα ήθελα να δω στα μάτια αυτού του παιδιού τη συνέχεια στο παιχνίδι», είπε παραχωρώντας τη θέση της στον Έντουαρντ και την Ελισάβετ.

«Για μένα ήταν μια υπέρβαση, ήταν μια μεγάλη νίκη και ηλικιακά αν θες και ένα μήνυμα που προσπάθησαν να δώσω. Πέρασα υπέροχα και νιώθω την ανάγκη να δώσω τόπο στα νιάτα», συμπλήρωσε.

«Χάρηκα που σε γνώρισα και σε ευχαριστώ», είπε από την πλευρά ρου ο Έντουαρντ. όλη η επιτροπή με δακρυσμένα μάτια υποκλίθηκε σε αυτή την κίνηση ενώ η τραγουδίστρια κλείνοντας είπε

«Δεν το σκεφτόμουν από μέρες, ήταν κάτι που αποφάσισε αυτή τη στιγμή», δίνοντας ξανά  ραντεβού με τους κριτές και το κοινό στον μεγάλο τελικό μαζί με όλα τα ζευγάρια που αποχώρησαν.