Αχτσίογλου – Τζανακόπουλος: Έζησαν τον έρωτά τους στην Κίμωλο

18 Οκτωβρίου 2019 14:45

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι μαζί και επίσημα πλέον.
Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κίμωλο. Οι δυο τους χαλάρωσαν κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, δίπλα στη θάλασσα και πέρασαν λίγες μέρες μακριά από τις πιέσεις της πολιτικής ζωής.

Τζανακόπουλος

Ένα κόσμημα για την Έφη

Όταν επέστρεψαν στην Αθήνα ξεκίνησαν πάλι να ασχολούνται με την πολιτική. Πριν από λίγες μέρες όμως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επισκέφθηκε κεντρικό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Επικρατείας βγήκε από το μαγαζί κρατώντας μια ροζ τσαντούλα.
Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο Φρίξος Δρακοντίδης στη εκπομπή «Μεσημέρι» του ΣΚΑΪ, το δώρο ήταν για την Έφη Αχτσιόγλου. Πρόσθεσε ακόμη ότι η εικόνα κέντρισε τους «περίεργους» της Βουλής, οι οποίοι έσπευσαν να τον ρωτήσουν τι περιείχε το ροζ σακουλάκι.
Σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο κ. Τζανακόπουλος επέλεξε για την αγαπημένη του ένα χρυσό κολιέ 14 καρατίων, αξίας 219 ευρώ (το οποίο με την έκπτωση κόστισε τελικά 175 ευρώ) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 72 ευρώ.

Τζανακόπουλος