Ο μιντιάκιας: το σχέδιο του Mega για τον Παπακαλιάτη! Γιατί αποφάσισε να αναβάλλει πάλι την πρεμιέρα

25 Ιανουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: τι κερδίζει η Ταραμπάνκο από την επιστροφή της στο Survivor

Μπορεί να είναι η πιο ακριβή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά φαίνεται ότι θα αργήσουμε να τη δούμε στις οθόνες μας. Ο λόγος για τον Δάσκαλο του Mega. Ενώ όλοι περίμεναν ότι θα προβάλλεται τον Απρίλιο, πάει τελικά για τη νέα σεζόν. Και συγκεκριμένα το φθινόπωρο.

Ο μιντιάκιας: το σχέδιο του Mega για τον Παπακαλιάτη! Γιατί αποφάσισε να αναβάλλει πάλι την πρεμιέρα.

Η απόφαση του Μεγάλου Καναλιού είναι οριστική και αμετάκλητη. Και δεν έχει καμία σχέση με προβλήματα στη σειρά όπως κάποιοι προέτρεξαν να πουν. Άλλωστε, για όσους δεν το γνωρίζουν, τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς έχουν ολοκληρωθεί και η σειρά θα μπορούσε να βγει άμεσα στον αέρα.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα ξεκινούσε τα Χριστούγεννα, μετά τον Απρίλιο και τελικά πάει για Σεπτέμβριο. Και στο Mega πιστεύουν ότι κάνουν κίνηση ματ. Είναι μία απόφαση στρατηγικής φύσεως. Τα ριάλιτι (Survivor, MasterChef) θα βρίσκονται στα πάνω τους εκείνη την περίοδο .

Ενώ οι σειρές (Σασμός, Γη της Ελιάς, Άγριες Μέλισσες) θα κορυφώνονται όσο προχωράμε προς τη ολοκλήρωση τους. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν είναι και το καλύτερο χρονικό σημείο, για να βγει μια καινούργια σειρά. Αντίθετα, από το φθινόπωρο και με την κατάλληλη διαφήμιση, μπορεί ο Δάσκαλος να κάνει τον πάταγο που περιμένουν.

Ας μην ξεχνάμε πως η σειρά έχει απασχολήσει, πριν καν ξεκινήσει. Αφού ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναγκάστηκε να τροποποιήσει το σενάριο, για να αποφύγει τυχόν αντιδράσεις. Θυμίζουμε ότι η αρχική υπόθεση αναφερόταν σε έρωτα ενός δασκάλου με μια ανήλικη μαθήτρια, η οποία στην πορεία μετατράπηκε σε νεαρή κοπέλα!

Είχαν πάνω από είκοσι χρόνια να κάνουν κάτι στην τηλεόραση. Αλλά μετά τον θρίαμβο των «Συμπέθερων απ’ τα Τίρανα» οι προτάσεις πέφτουν βροχή! Ο λόγος ασφαλώς για τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, οι οποίοι βλέπουν κάθε Παρασκευή τους Συμπέθερους να κάνουν 25άρια.

Ετοιμάζουν πλέον τη νέα τους σειρά. Είναι ένα καινούριο έργο που γράφεται τώρα με πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες. Η ιδέα έχει πέσει ήδη στο Mega και στο κανάλι είναι πολύ θετικοί. Σίγουρα το Mega έχει το προβάδισμα. Αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν παίζει μόνο του για το πετυχημένο δίδυμο.