Κέιτ Μίντλετον: Το «κλειστό» κορίτσι έτοιμο για τον ρόλο της βασίλισσας!

25 Ιανουαρίου 2022 18:20

Κέιτ Μίντλετον: Το «κλειστό» κορίτσι έτοιμο για τον ρόλο της βασίλισσας!

Στις 9 Ιανουαρίου η δούκισσα του Κέιμπριτζ γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της και σίγουρα ο απολογισμός της ζωής της είναι εντυπωσιακός.

Ωστόσο, η ίδια δεν κοιτάει πίσω αλλά μόνο μπροστά, ενώ δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να αναλάβει τον ρόλο της μελλοντικής βασίλισσας!

Η Μίντλετον τα έχει όλα. Αποτελεί μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, έχει έναν υπέροχο σύζυγο και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Πολλά πράγματα, πάντως, είναι διαφορετικά σε εκείνη δέκα χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο της με τον Ουίλιαμ που την κατέστησε σημαντικό πρόσωπο της δημόσιας ζωής.

Φαίνεται πως πλέον διαθέτει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από κάθε άλλη φορά, πατάει γερά στα πόδια της και έχει αποκτήσει άνεση στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Παράλληλα, διοχετεύει μέρος από την αστείρευτη ενέργειά της σε φιλανθρωπικό έργο, από το οποίο επωφελούνται ως επί το πλείστον παιδιά και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Φυσικά, όλα αυτά κατέστησαν δυνατά με την πάροδο του χρόνου και όχι με ιδιαίτερη ευκολία αφού πρόκειται για μια μάλλον εσωστρεφή προσωπικότητα, που αρχικά έμοιαζε να είναι έξω από τα νερά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παλαιότερα δυσκολευόταν ακόμη και να μιλήσει δημοσίως. Ωστόσο, δούλεψε πάνω σε αυτό και έχει ξεπεράσει τη νευρικότητά της. Πάντως, πριν από κάθε ομιλία της εξακολουθεί να προετοιμάζεται σκληρά.

«Έχει ξεπεράσει τη συστολή της»

Το περιοδικό «Hello!» αποτάθηκε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της και φίλους που τη γνώριζαν από νεαρή ηλικία. Και εκείνοι διέκριναν αλλαγές πάνω της:

«Αν και η Κέιτ είναι από τη φύση της κλειστός χαρακτήρας, έχει ξεπεράσει τη συστολή της και χρησιμοποιεί την επίσημη θέση της για καλό.

Έχει τονώσει την αυτοπεποίθησή της, παραμένοντας όμως πάντα προσγειωμένη και χωρίς να χάνει την αυθεντικότητα και το χαμόγελό της», ανέφερε μια πηγή.

Και κάποια άλλη πρόσθεσε: «Έχει πάρει τον χρόνο της και έχει καταφέρει τα πράγματα με το δικό της τρόπο.

Δεν θα έλεγε κανείς ότι γεννήθηκε για να είναι δημόσιο πρόσωπο. Είναι πολύ ντροπαλή και μαζεμένη ως άτομο αλλά από τη στιγμή που ο σύζυγός της λαμβάνει τέτοια δημοσιότητα, ανέπτυξε κι εκείνη τη δεξιότητα του δημόσιου ρόλου».

Η πιο δημοφιλής

Πέρα από κάθε αμφιβολία, η Μίντλετον εκπέμπει σιγουριά και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος το εισπράττει.

Κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των Βρετανών καθώς αποτελεί το πιο δημοφιλές ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Άπαντες έχουν εκτιμήσει –μεταξύ άλλων- τον ευχάριστο χαρακτήρα της και την προθυμία της να «τσαλακώνεται».

Δεν φοβάται να δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε μία σειρά από δραστηριότητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Άγγλοι.

Έχουν δει τη μέλλουσα βασίλισσά τους να τρέχει, να ιππεύει, να παίζει ποδόσφαιρο και τένις, να κάνει αναρρίχηση, land yachting, mountain bike, μέχρι και τοξοβολία και να παίζει πιάνο!

Μεγάλη της αγάπη, πάντως, αποτελεί η φωτογραφία. Στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας κυκλοφόρησε σε συνεργασία με το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας.

Λεύκωμα με στιγμιότυπα που τράβηξε η ίδια από γιατρούς, νοσηλευτές και καθημερινό κόσμο.

Όλα τα παραπάνω την έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητή.

«Όλες οι εμφανίσεις της στη δημόσια ζωή την προετοιμάζουν για όταν ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, ανέβει στον θρόνο.

Όμως, ακόμα και ως βασίλισσα θα είναι το ίδιο αστεία, αυθόρμητη και αυθεντική με όποιον συναντά», σχολίασε φίλη της στο «Hello!».

Απαστράπτουσα στο χρυσό της φόρεμα

Η πριγκίπισσα έχει κερδίσει πολλούς πόντους χάρη στις κομψές ενδυματολογικές επιλογές της. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η καλύτερη στιγμή της το 2021.

Ήταν η εμφάνισή της στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» στο Royal Albert Hall, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Μίντλετον έλαμπε στο ολόχρυσο cape dress, Τζένη Πάκμαν κεντημένο με παγιέτες και λαμπερά πετράδια, ενώ είχε ενσωματωμένη κάπα με ουρά.

Το φόρεμα, που αποτελεί μέρος της συλλογής «007 Capsule Collection» και κοστίζει σχεδόν 5.500 δολάρια.

Ήταν εμπνευσμένο από την ταινία «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου», το 1964. Το συνδύασε με στρογγυλά χρυσά σκουλαρίκια και έπιασε τα μαλλιά της σε εντυπωσιακό κότσο.

Στην εκδήλωση, τέλος, συνοδευόταν από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.