Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων»

26 Ιανουαρίου 2022 09:40

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος της ΕΡΤ, το βράδυ της Τρίτης.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων».

Αναφέρθηκε στη νέα σειρά όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού και στη σχέση τους. Αλλά και στην κόρη του Εύα. Εξήγησε πώς είναι να παίζει και στο θέατρο και στην τηλεόραση με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, και τι τον δυσκόλεψε περισσότερο στον ρόλο του γιατρού.

Η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού

«Με την Κατερίνα λειτουργούμε συμπληρωματικά. Ούτε αποτρεπτικά, ούτε τίποτα. Συμβουλευτικά.. Εγώ της ασκώ κριτική, αυτή σε μένα όχι. Απλά η Κατερίνα είναι λίγο πιο δεκτική από ό,τι είμαι εγώ. Εγώ είμαι λίγο πιο ισχυρογνώμων σε σχέση με αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό.

Βέβαια πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και πάντα καταλαβαίνω ποιο είναι τελικά το σωστό. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξω και το λάθος από άποψη».

Η σχέση του με την κόρη του, Εύα

«Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου αλλά αυτά είναι αναγκαστικά», είπε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως δεν γίνεται ένα ζευγάρι να παραμένει μαζί μόνο για το παιδί όταν όλα έχουν τελειώσει». Ενώ όταν τον ρώτησε ο παρουσιαστής: «Έχεις μιλήσει για μία έννοια σουηδικού μοντέλου χωρισμού. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να βγείτε όλοι μαζί», με χιούμορ απάντησε: «Όχι αυτό είναι από κέντρο Σουηδία, εγώ είμαι πιο βόρεια. Ούτε και να παίξουμε κάπου μαζί. Δεν θα ήταν σωστό και για τα ζευγάρια που είμαστε τώρα».

Στην ερώτηση αν η κόρη του θα του έλεγε να μην ξαναπαντρευτεί είπε:

«Δεν νομίζω πως η Εύα θα μου έλεγε κάτι τέτοιο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μου το έλεγε, αλλά θα με προβλημάτιζε πάρα πολύ. Δεν θα ήθελα να μου βάλει μια απαγόρευση»

https://player.vimeo.com/video/670030102