Έλλη Κοκκίνου – Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που χάλασε η φιλία τους;

20 Οκτωβρίου 2019 16:51

Κοκκίνου

Ξαφνικά έγινε γνωστό ότι δύο κολλητές από το χώρο της σόουμπιζ πλέον δεν μιλιούνται… Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και τη Σίσσυ Χρηστίδου που δεν είναι πια κολλητές φίλες και, μάλιστα, έκαναν… unfollow η μία την άλλη. Από εκείνη τη στιγμή καμία από τις δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, ενώ τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για το τι συνέβη ανάμεσά τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα «Secret», άτομα που βρίσκονται κοντά στις δύο γυναίκες αναφέρουν πως συνέβη κάτι πολύ σοβαρό ανάμεσά τους. Κάτι που ήταν πολύ προσωπικό και αφορούσε στη μεταξύ τους σχέση και επικοινωνία. Όμως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το μαχαίρι ήταν απότομο και δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν. Από την άλλη, σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος που είναι κουμπάρος και με τις δύο. Ο δημοσιογράφος και η τραγουδίστρια γνωρίζονται πολλά χρόνια.
Η πρώτη τους επαφή έγινε πριν η Έλλη γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Όσο για την παρουσιάστρια, γνωρίστηκαν καθώς έμεναν σε διπλανά σπίτια. Η θέση του είναι δύσκολη. Ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram, δημιουργώντας μεγάλα ερωτήματα για το αν τελείωσε και αυτή η σχέση.