Κώστας Νικούλι: «Καλύτερος τρόπος να “φύγει” ο Πετρής δεν θα μπορούσε να υπάρξει»

28 Ιανουαρίου 2022 20:15

Σασμός spoiler: καθαρίζει το όνομα του Πετρή για τη δολοφονία του Στεφανή

Ο Κώστας Νικούλι ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την πορεία του σαν ηθοποιός, τον ρόλο του στον Σασμό και τα επόμενα σχέδιά του.

Κώστας Νικούλι: «Καλύτερος τρόπος να “φύγει” ο Πετρής δεν θα μπορούσε να υπάρξει».

Η απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική

«Το σώμα μου με  πήγε από μόνο του. Ένιωσα μια ασφάλεια στον χώρο. Είδα έναν καινούριο κόσμο για να ανακαλύψω. Ένιωθα πως ανήκω εκεί» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως από την βράβευσή του στην κατηγορία του «Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού» για την ταινία «Ξενία», από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, κρατά την εμπειρία και το «ταξίδι».

Ερωτηθείς για το εάν είχε κάποια εναλλακτική πέραν του θεάτρου, είπε πως από την αρχή είχε αποφασίσει πως θα κατευθυνθεί προς αυτόν τον χώρο.

« Για εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν το γεγονός πως αυτό θέλω να κάνω. Οι γονείς μου ένιωθαν ανασφάλεια, καθώς με άφηναν σε μια ξένη χώρα, ωστόσο εγώ δεν το έβλεπα έτσι. Γι’ αυτό και δεν επέστρεψα στην Αλβανία μαζί τους».

«Είναι αστείο το τι σε ορίζει ή όχι Έλληνα. Με την επιλογή μου, να κρατήσω το επίθετό μου, δηλώνω πως μπορώ να είμαι όποιος θέλω», συμπλήρωσε.

Τα μηνύματα που παίρνει για τον Πετρή είναι συγκινητικά

«Πιστεύω πως καλύτερος τρόπος να φύγει αυτός ο χαρακτήρας δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Φεύγει με τον πιο όμορφο τρόπο, έναν ένδοξο τρόπο. Βλέπω την αγάπη και των συνεργατών μου και του κόσμου. Αυτό μπορεί να μου δώσει μόνο χαρά» τόνισε ο Κώστας Νικούλι.

Μετά τον Σασμό να ξεκουραστεί και να μαζέψει υλικό για το επόμενο πρότζεκτ του. Ενώ η μεγάλη του ανησυχία είναι η υγεία του και να καταφέρνει να κάνει αυτό που αγαπά.